Ανακάλυψε ότι παντρεύτηκε τον… αδερφό της

aderfia
Διαβάστε επίσης

Πολλά και παράξενα συμβαίνουν στον κόσμο.

Η Αντριάνα και ο Λεονάρντο είναι ζευγάρι εδώ και επτά χρόνια και έχουν αποκτήσει μία κόρη, η οποία είναι έξι ετών. Τόσο η 39χρονη όσο και ο 37χρονος είχαν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια να ψάχνουν τις βιολογικές τους μητέρες, καθώς τους είχαν εγκαταλείψει όταν ήταν παιδιά

Οι δύο γυναίκες έχουν το ίδιο όνομα, Μαρία, κάτι που δεν τους παραξένεψε ποτέ κατά τη διάρκεια της έρευνας για τον εντοπισμό τους, καθώς στη Βραζιλία το όνομα Μαρία είναι πολύ κοινό.

Η Αντριάνα ήθελε πάρα πολύ να εντοπίσει τη βιολογική της μητέρα και για αυτό τον λόγο στράφηκε για βοήθεια στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Time is Now», η οποία επικεντρώνεται στην αναζήτηση χαμένων συγγενών.

Μέσω της εκπομπής κατάφερε να έρθει σε επαφή με τη μητέρα της, η οποία της αποκάλυψε ότι είχε και έναν γιο, ο οποίος ονομάζεται Λεονάρντο. Η Αντριάνα σοκαρισμένη από τα νέα είπε: «Ο αδερφός μου είναι ο σύζυγός μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Οι σύζυγοι, οι οποίοι για ευνόητους λόγους δεν θέλησαν να αποκαλύψουν τα επίθετά τους, δεν περίμεναν ποτέ ότι γεννήθηκαν από την ίδια γυναίκα και ότι είναι αδέρφια.

Παρά τις εξελίξεις, οι δύο τους δηλώνουν ότι θα παλέψουν για τον γάμο τους και ότι θα παραμείνουν ζευγάρι παρά τις όποιες αντιρρήσεις της κοινωνίας. «Μόνο ο θάνατος θα μας χωρίσει. Όλα αυτά έγιναν γιατί ήθελε ο Θεός να γίνουν. Φυσικά και δεν θα γινόταν κάτι τέτοιο αν γνωρίζαμε από την αρχή ότι είμαστε αδέρφια, όμως όταν ερωτευτήκαμε δεν το ξέραμε. Στην αρχή σοκαριστήκαμε από τα νέα, όμως αποφασίσαμε να είμαστε μαζί, παρά τις αντιδράσεις του οικογενειακού μας κύκλου. Έχουμε πολλά σχέδια για το μέλλον και τίποτα δεν πρόκειται να μας χωρίσει».

Παλαιότερα άρθρα: