Απειλές Τραμπ: Θα ρίξω την κυβέρνηση, αν δεν περάσει το νομοσχέδιο για την ασφάλεια των συνόρων

trump_v_061217
Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, ακόμη και να ρίξει την κυβέρνηση, προκαλώντας πολιτική κρίση και αστάθεια στις Ηνωμένες Πολιτείες και κατ” επέκταση σε όλον τον κόσμο, εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνοντας πως αν δεν περάσει το νομοσχέδιο για την ασφάλεια των συνόρων, βασική παράμετρος του οποίου είναι η κατασκευή του τείχους κατά μήκος των συνόρων του Μεξικού.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Τζουζέπε Κόντε, δήλωσε ότι για τον ίδιο είναι εξαιρετικά σημαντικό να περάσει το Border Security, και πως «θα ρίξει την κυβέρνηση, αν οι Δημοκρατικοί δεν στηρίξουν το νομοσχέδιο με τις ψήφους τους, συμπεριλαμβανομένου και το Τείχος».

Ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε τη θέση του για έλεγχο των εισροών μεταναστών και τόνισε πως η Αμερική έχει ανάγκη από «καλούς ανθρώπους» και όχι από παράνομους μετανάστες ή εγκληματίες.

Σε ερώτηση που του τέθηκε αν θεωρεί απαιτούμενο ολόκληρο το ποσό των 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ο Λευκός Οίκος έχει ζητήσει για την ανέγερση ενός τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, καθώς και άλλες δικές του προτεραιότητες αναφορικά με την μετανάστευση, ο Ρεπουμπλικάνος απάντησε: «Πάντα αφήνω χώρο για διαπραγματεύσεις».

Παλαιότερα άρθρα: