Ασφαλές σεξ χωρίς προφυλακτικό

safe_sex
Διαβάστε επίσης

Κι ενώ ο ρομαντισμός μπορεί να έχει πεθάνει και τα λουλούδια να προσφέρονται πλέον μόνο σε κηδείες, το σεξ, η “φάση”, η “αρπαχτή”, συμβαίνουν παντού γύρω μας. Παίρνοντας αυτό υπόψιν μια startup εταιρεία από το εξωτερικό δημιούργησε έναν τρόπο ελέγχου πριν από τη διαδικασία του σεξ που μπορεί να αντικαταστήσει και το προφυλακτικό!

Ο λόγος για τα στιγμιαία τεστ αφροδίσιων νοσημάτων που σχεδίασε η εταιρεία Boston Μicrofluids, η οποία φαίνεται να κατακτά πολύ σύντομα το χώρο της ιατρικής γενικότερα. Αντί λοιπόν για το συνηθισμένο προφυλακτικό οι πιθανοί εραστές θα χρησιμοποιούν τα τεστ αφροδίσιων νοσημάτων που κυκλοφορούν σε μέγεθος οδοντόβουρτσας και δεν σε καθυστερούν καθόλου αφού εμφανίζουν τα αποτελέσματα επί τόπου.

Η εφαρμογή αν και απευθύνεται σε όλους είναι σίγουρο ότι θα προλάβει πολλά ατυχήματα μεταξύ νέων περιπλανώμενων στα μονοπάτια του σεξ. Παρ’ όλ” αυτά για καλό και για κακό κάντε και μια ερώτηση περί αντισυλληπτικών εκείνη την ώρα, γιατί μπορεί να γλυτώσετε τους ιούς αλλά όχι από τον υιό.

Παλαιότερα άρθρα:

0 απαντήσεις στο “Ασφαλές σεξ χωρίς προφυλακτικό”

Σχολιάστε