Δασκάλα βιντεοσκοπούσε αυτιστικό μαθητή της που παγιδεύτηκε στην καρέκλα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δασκάλα βιντεοσκοπούσε αυτιστικό μαθητή της που παγιδεύτηκε στην καρέκλα του (VIDEO)
Διαβάστε επίσης

Μια δασκάλα δημοτικού στις ΗΠΑ αντί να βοηθήσει, έναν μικρό μαθητή της ο οποίος είχε εγκλωβιστεί με το κεφάλι σε μία καρέκλα, τον τραβούσε βίντεο, διασκεδάζοντας μάλιστα με το περιστατικό.

Η Nicole McVey έπιασε το κινητό της και τράβηξε βίντεο τον 11χρονο, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ, μια υψηλής λειτουργικότητας μορφή αυτισμού στο Oaktree Elementary School στο Goodrich του Μίσιγκαν, τον περασμένο Νοέμβριο.

Την ώρα που εκείνος πάσχιζε να βγει από την καρέκλα, η McVey ακούγεται να τον ρωτά πώς μπλέχτηκε έτσι και αν ήθελε να γίνει «tasered»- λέξη που η ίδια λέει πως χρησιμοποιήθηκε εννοώντας «γαργαλητό» και οι επικριτές της την κατηγορούν πως χρησιμοποιήθηκε εννοώντας το «όπλο» ηλεκτρικής εκκένωσης.

Ο διευθυντής του σχολείου Michael Ellis βρισκόταν επίσης στην ίδια αίθουσα.

Όταν η McVey λέει στο αγόρι πως έρχεται ο επιστάτης να τον βοηθήσει, ο Ellis λέει: «δεν είναι και κάτι επείγον στο πρόγραμμά τους».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των γονιών του αγοριού, Patrick Greenfelder, η McVey σύμφωνα έδειξε το βίντεο στην τάξη της και ο Ellis το έστειλε με email σε άλλα μέλη του διδακτικού προσωπικού του σχολείου και μερικούς φίλους του!

Το διοικητικό συμβούλιο του σχολείου αποδέχθηκε την παραίτηση του Ellis ενώ η McVey είναι πιθανό να απολυθεί.

Παλαιότερα άρθρα: