Δείτε το pole dancing της Bar Refaeli που άναψε φωτιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Bar Refaeli
Διαβάστε επίσης

Χαμός έχει γίνει με το νέο διαφημιστικό που πρωταγωνιστεί η Bar Refaeli.

Το μοντέλο χορεύει αισθησιακά πάνω σε ένα στύλο και προκαλεί αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν το διάσημο μοντέλο ότι εξευτελίζει το γυναικείο φύλο.

Η ξανθιά καλλονή κάνει pole dancing για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρίας οπτικών ειδών Carolina Lemke Berlin. Ωστόσο, το σενάριο θέλει έναν άνδρα να παρακολουθεί το σέξι χορό της Bar Refaeli, ο οποίος μόλις φοράει τα γυαλιά του συνειδητοποιεί πως πρόκειται για μια γυναίκα με… μεγαλύτερες καμπύλες.

Μάλιστα,σύμφωνα με το peoplegreece, αυτό θεωρήθηκε προσβολή από τους τηλεθεατές και ζητήθηκε να «κοπεί» η διαφήμιση αυτή ή έστω να προβάλλεται σε ώρες που δεν βλέπουν τηλεόραση τα μικρά παιδιά.

Οι επικριτές του χορού της Bar Refaeli, αναφέρουν συγκεκριμένα πως το διαφημιστικό αυτό περνάει το μήνυμα ότι οι γυναίκες που έχουν παραπανίσια κιλά δεν είναι τόσο επιθυμητές όσο οι λεπτές.

Μεταξύ των επικριτών είναι και άνδρες, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η διαφήμιση αυτή που πρωταγωνιστεί το μοντέλο παρουσιάζει τις γυναίκες ως σεξουαλικά αντικείμενα.

Τέλος, η η εταιρεία Carolina Lemke, απάντησε λέγοντας απλά ότι το pole dancing είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές σπορ και πως η Bar Refaeli εκπαιδεύτηκε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Neta Lee Levy.

Δείτε το βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο:

Παλαιότερα άρθρα: