Εβδομάδα πρόληψης στον Όμιλο «Υγεία»

EBΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ''ΥΓΕΙΑ''..
Διαβάστε επίσης

Με γνώμονα την πρόληψη ως στάση ζωής για όλους τους ανθρώπους, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ διοργανώνει «Εβδομάδα Πρόληψης Υγείας» από σήμερα Δευτέρα 2 Ιουνίου έως την Παρασκευή 6 Ιουνίου και προσφέρει…
προληπτικούς ελέγχους υγείας σε προνομιακές τιμές.

Τους προληπτικούς ελέγχους υγείας μπορούν να διενεργήσουν όσοι επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ: www.hygeia.gr και www.mitera.gr από σήμερα έως και την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώσουν τα στοιχεία τους μέσω της ειδικής φόρμας συμμετοχής στα site και θα ενημερωθούν για τον τρόπο διενέργειας των εξετάσεων.

Oι προληπτικοί έλεγχοι περιλαμβάνουν:

•Έλεγχο Υπέρτασης στην τιμή των 40 ευρώ: Γενική αίματος, σάκχαρο, κρεατινίνη, ουρικό οξύ, χοληστερόλη, HDL, LDL, τριγλυκερίδια, νάτριο, κάλιο, γενική ούρων, εξέταση δείγματος ούρων για μικρολευκωματινουρία, ηλεκτροκαρδιογράφημα & ιατρική εκτίμηση. Ο έλεγχος θα διενεργείται στα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ και τα δύο Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ Υγείαnet Αθηνών (Βεντήρη 1 και Βασ. Σοφίας, πλησίον Hilton) και Υγείαnet Περιστέρι (Θηβών 177, Περιστέρι).

•Δωρεάν εξετάσεις για τη διακοπή καπνίσματος: Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα με έναν δωρεάν έλεγχο σπιρομέτρησης και μια συμβουλευτική συνεδρία στο Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος. Ο έλεγχος θα γίνεται στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.

•Έλεγχο Ηπατίτιδας στην τιμή των 30 ευρώ: Αιματολογικές εξετάσεις HBsAg, SGOT, SGPT, γ-GT, anti-HcV και ιατρική εκτίμηση από Ηπατολόγο. Ο έλεγχος θα διενεργείται στα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ.

Παλαιότερα άρθρα: