Η εφαρμογή της Ι.Μ.Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για iOS και ANDROID

iera monh app
Διαβάστε επίσης

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, επιθυμώντας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για άμεση, έγκαιρη και έγκυρη επικοινωνία με τους πολυάριθμους χρήστες των νέων τεχνολογιών και να καταθέσει την μαρτυρία της Εκκλησίας των Ρεθυμνίων αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα ταχύτατης διαδόσεως πληροφοριών και ειδήσεων, προέβη στην δημιουργία εφαρμογής (application), η οποία είναι ήδη διαθέσιμη δωρεάν για «έξυπνες» συσκευές iOS και Android στα ηλεκτρονικά καταστήματα AppleStore και GooglePlay. Η εφαρμογή αυτή δημιουργήθηκε από την ρεθυμνιώτικη εταιρεία Design Graphic και θα λειτουργεί παράλληλα με την επίσημη ιστοσελίδα μας (http://www.imra.gr/portal/index.php) στο διαδίκτυο.

Γνωρίζομε ότι εισάγομε την επικοινωνία της Εκκλησίας μας σε ένα καινούργιο περιβάλλον με μεγάλες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες. Και χαιρόμαστε γιατί, με την νέα αυτή παρουσία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στον χώρο του διαδικτύου, δίδομε την δυνατότητα τόσο στους πολλούς επισκέπτες του τόπου μας όσο και στους όπου γης ενδιαφερομένους να ενημερωθούν για την ζωή και την δράση της Τοπικής μας Εκκλησίας και για σημαντικά στοιχεία της ιστορίας μας και της ορθόδοξης πολιτισμικής μας παράδοσης. Με τον τρόπο αυτό πιστεύομε ότι παρέχομε ένα ακόμη χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης, επιστηρικτικό στις δραστηριότητες των τοπικών φορέων και επιχειρήσεων, που στηρίζουν και προάγουν την οικονομία και την απασχόληση στον τόπο μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Παραθέτομε την αναλυτική παρουσίαση της εφαρμογής της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για iOS και Android, η οποία συντάχθηκε από την εταιρεία Design Graphic.

Παλαιότερα άρθρα: