Η Νταγάκη στο Γκάζι

H Ntagakh sto Gkazi
Διαβάστε επίσης

Φοβερή πρεμιέρα στο Γκάζι Live το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, για Φίλιππο Πλιάτσικα, με Μπάμπη Στόκα και με καλεσμένη την Γεωργία Νταγάκη.

Έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα για το πιο δημοφιλές Ελληνικό συγκρότημα, τους Πυξ Λαξ και ατομικά για καθένα από τα μέλη του. Εμείς θέλουμε να σταθούμε στην έκπληξη της βραδιάς στην γοητευτική και συνάμα εκρηκτική Γεωργία Νταγάκη.

Στο σύντομο πέρασμα της από την σκηνή μας ξάφνιασε ευχάριστα. Ξεκίνησε με μια διασκευή στον Άγγελο Εξάγγελο που συνεπήρε το κοινό και όταν το τελείωσε με σολο πεντοζάλι σείστηκε κατάκορφα ο χώρος. Στο «Βάλε μου να πιω» στον «Ερωτόκριτο» και στον «Αμλετ της Σελήνης» απέδειξε ότι πέρα από σπουδαία μουσικός είναι και καταπληκτική ερμηνεύτρια. Φωνή αρχέγονη βαθιά και παράλληλα τρυφερή μετέτρεψε τον χώρο από μουσική σκηνή σε μέγαρο. Και μιλάμε για παρόντες πάνω από 2000 άτομα όλων των ηλικιών. Κατά ριπές έσκαγαν οι δοξαριές και οι λέξεις έβγαιναν σαν λάβα από αυτό το κορίτσι. Και αερικό και αγρίμι, καταπληκτική.

Κοιτάζοντας πίσω βρίσκουμε ότι έχει δισκογραφίσει και συνεργαστεί με τον Eric Burdon και τους Animals.Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Παλαιότερα άρθρα: