Η ολική έκλειψη ηλίου απειλεί να σπάσει κάθε ρεκόρ στο ίντερνετ

2306856_1280x720
Διαβάστε επίσης

Η ολική έκλειψη ηλίου που θα συμβεί στις 21 Αυγούστου σύμφωνα με τις προβλέψεις θα είναι ένα γεγονός που θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στο ίντερνετ. Για περίπου 2 ώρες εάν το επιτρέψει και ο καιρός φυσικά, ολόκληρη η Αμερική θα μπορεί να δει το φεγγάρι να γλιστράει μπροστά από τον ήλιο. Η τελευταία ολική έκλειψη συνέβη 99 χρόνια πριν και στην εποχή που ζούμε όπου το ίντερνετ και τα social media «βασιλεύουν» αυτό δεν γίνεται να μην προσελκύσει τα μάτια όλου του κόσμου.

Έτσι σύμφωνα με ειδικούς θεωρείται, ότι αυτό το γεγονός θα αποτελέσει το συμβάν με τις περισσότερες εμφανίσεις που έχουν γίνει ποτέ στην ιστορία του ίντερνετ! Σύμφωνα με τον αστρονόμο Tyler Nordgren «Αυτό θα είναι το συμβάν με τις περισσότερες φωτογραφίες, με τις περισσότερες κοινοποιήσεις και τα περισσότερα tweets στην ανθρώπινη ιστορία». Οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών φοβούνται μία κατάρρευση του ίντερνετ για εκείνες τις ώρες καθώς πολλοί θα το κάνουν και ζωντανή μετάδοση εκτός των άλλων.

Η πλειοψηφία των 325 εκατομμυρίων κατοίκων της Αμερικής θα βγει έξω για να δει το φαινόμενο. Έτσι τα μαγαζιά ξεπουλούν συνεχώς τα γυαλιά που είναι ειδικά για εκλείψεις και έχει δημιουργηθεί φόβος για κυκλοφορία ψεύτικων στη μαύρη αγορά ώστε να ικανοποιηθεί η ζήτηση χωρίς να υπολογίζονται οι πιθανοί κίνδυνοι.

Παλαιότερα άρθρα: