Θέλεις αύξηση; Πήγαινε και… κάνε σεξ! – Ισχύει ειδικά για την Ελλάδα

Θέλεις αύξηση; Πήγαινε και… κάνε σεξ! – Ισχύει ειδικά για την Ελλάδα
Διαβάστε επίσης

Είναι άραγε η επαγγελματική επιτυχία τόσο συνδεδεμένη την προσωπική και ειδικά τη σεξουαλική μας ζωή;

Όπως έρχεται να πει έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία, η δουλειά επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή καθώς οι εργαζόμενοι που κάνουν σεξ περισσότερες από 4 φορές την εβδομάδα βγάζουν κατά 5% περισσότερα χρήματα από αυτούς που κάνουν λιγότερο σεξ.

Μάλιστα η εν λόγω έρευνα μελέτησε 7500 ελληνικά νοικοκυριά και ανέλυσε πόσες φορές την εβδομάδα το κάθε ζευγάρι είχε σεξουαλική δραστηριότητα και κατά πόσο αυτό εξαρτιόταν από τα χρήματα που έβγαζε από τη δουλειά του.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματά της, το πολύ σεξ αυξάνει την αυτοπεποίθηση και κάνει το δέρμα να λάμπει. Οι άνθρωποι που το κάνουν συχνά είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο υγιείς πράγμα που οδηγεί σε καλύτερες επιδόσεις και στο χώρο της εργασίας τους.

Από την άλλη μεριά τα πολλά χρήματα που μπορεί να βγάζεις από τη δουλειά σου σε κάνουν πιο θελκτικό απέναντι στο αντίθετο φύλο. Εν ολίγοις, η έρευνα θα επιβεβαιώσει όσους πιστεύουν ότι τα πολλά χρήματα φέρνουν περισσότερο σεξ και το περισσότερο σεξ οδηγεί σε καλύτερες επιδόσεις στη δουλειά και επομένως περισσότερα χρήματα.

Παλαιότερα άρθρα: