«Καρφιά» Κούδα για Σαββίδη- «Ο Άγγελος να εξαλείψει τα λάθη της διετίας»

Καρφιά Κούδα για Σαββίδη-Ο Άγγελος να εξαλείψει τα λάθη της διετίας
Διαβάστε επίσης

Έντονη κριτική  άσκησε ο Γιώργος Κούδας στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη για την ως τώρα παρουσία του στον σύλλογο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου», μίλησε στην εφημερίδα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, κάνοντας αναφορά και στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα σας μιλήσω ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος και στενοχωρημένος. Δεν θέλω κάποια ειδική θέση στο γήπεδο, ποτέ δεν την ήθελα. Αλλά στο σήμερα, ο όποιος επενδυτής ή μεγαλομέτοχος, θα έπρεπε να διαβάσει λίγο περισσότερο την ιστορία του συλλόγου και να δει ότι κάποιος έγραψε έστω και μία σελίδα από αυτήν την ιστορία», υποστήριξε ο Γιώργος Κούδας.

«Χρόνια τώρα εκφράζω την άποψή μου έτσι όπως την νιώθω, χωρίς παρωπίδες, κομπλεξισμούς και εγωισμούς Η ωμή αλήθεια λοιπόν, είναι ότι σε αυτό το διάστημα, στον ΠΑΟΚ δεν έγιναν αυτά που έπρεπε να γίνουν. Δεν εννοώ φυσικά μόνο τις ευθύνες του μεγαλομετόχου, αλλά και τους συνεργάτες του. Οι άνθρωποι που είναι γύρω του, δεν “έδωσαν” αυτά που τους “έδωσε”. Το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους, δεν ήταν ανάλογο με τα οικονομικά εχέγγυα που είχαν από αυτόν. Για παράδειγμα, από τις 12 μεταγραφές που έγιναν την περσινή σεζόν, έπαιξαν καλά ένας – δύο παίκτες. Τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν και τις ελπίδες που εκφράστηκαν, εγώ προσωπικά δεν τις είδα Και ο Ιβάν Σαββίδης εννοείται, ότι έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης, για τους ανθρώπους που επέλεξε να τον πλαισιώνουν».

Όσο για τον Άγγελο Αναστασιάδη, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες, είπε: «Τον Αγγελο τον σέβομαι και τον αγαπώ. Μπορεί να είναι ο Γκιούλα Λόραντ της νέας εποχής για τον ΠΑΟΚ. Άσχετα με τις ιδιορρυθμίες που έχει και τις οποίες του έχω μιλήσει, είναι δουλευταράς και μπορεί να πετύχει. Από σήμερα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει ότι δεν έκανε δύο χρόνια τώρα. Να χτίσει δηλαδή μία καλή ομάδα και ο κόσμος να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια με υπομονή. Ο Άγγελος να εξαλείψει όσα λάθη έγιναν στην διετία».

Παλαιότερα άρθρα: