Ληστής έκλεψε μπουκάλια με τσάι χιλιάδων λιρών και τα έδωσε για ανακύκλωση

Ληστής έκλεψε μπουκάλια με τσάι χιλιάδων λιρών και τα έδωσε για ανακύκλωση
Διαβάστε επίσης

Ένας ατσίδας ληστής έκλεψε μπουκάλια με παγωμένο τσάι αξίας 20,000 λιρών, τα άδειασε και τα έδωσε στην ανακύκλωση για μόλις… 11 λίρες.

Ο 43χρονος Zhang Hoa έψαχνε απεγνωσμένα για μπουκάλια που μπορούν να ανακυκλωθούν, σε ένα προάστιο της Κίνας. Ο απεγνωσμένος άνδρας, είδε μια αποθήκη με μπουκάλια και νόμιζε ότι έπιασε το πρώτο αριθμό στο λαχείο, καθώς μέσα στην αποθήκη υπήρχαν περισσότερ από 30,000 πλαστικά μπουκάλια.

Το μόνο κακό για τον ληστή με το «μαθηματικό» μυαλό ήταν ότι τα μπουκάλια ήταν γεμάτα με τσάι! Έτσι, αποφάσισε να πει και σε τρεις φίλους του να τον βοηθήσουν να αδειάσει τα μπουκάλια ένα – ένα σε μια κοντινή αποχέτευση και έπειτα να μοιραστούν τα κέρδη! Έτσι οι τρεις «ατσίδες» μέσα σε 12 ώρες έχυσαν όλο το παγωμένο τσάι από τα μπουκάλια, τηλεφώνησαν σε μια εταιρεία ανακύκλωσης να “ρθει να τα πάρει και έκλεισαν το φοβερό deal. 12 ώρες δουλείας, και ανταμείφθηκαν με 11 λίρες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το newsbomb, αν ο Zhang είχε απλά κλέψει 17 μπουκάλια και τα πωλούσε με την αξία της αγοράς τους σε τρίτους θα έβγαζε πολύ περισσότερα από 11 λίρες! Μόλις, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης της αποθήκης ο 38χρονος Liang Feng έφτασε στην αποθήκη του για να πάρει μια παλέτα με παγωμένο τσάι, ανακάλυψε ότι ήταν εντελώς άδεια. Αλαφιασμένος κάλεσε την αστυνομία να ενημερώσει για την ληστεία, οι αστυνομικοί βλέποντας τον τόπο του εγκλήματος, θεώρησαν ότι ήταν το τέλειο έγκλημα.

Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά, οι αστυνομικοί μύρισαν το παγωμένο τσάι να έρχεται από την αποχέτευση, όπου υπήρχαν και πολλά πλαστικά καπάκια. Μιλώντας με την τοπική εταιρεία ανακύκλωσης, κατάλαβαν ότι κάποιος πανέξυπνος «ληστής» ήθελε να φροντίσει για το περιβάλλον και όχι για την τσέπη του.

Παλαιότερα άρθρα: