Με απόλυτη επιτυχία τα σεμινάρια Socialize your Business σε Κιάτο και Μέγαρα

socialize your business
Διαβάστε επίσης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα δύο τελευταία σεμινάρια του δεύτερου κύκλου «Socialize your Business: Τα Social Media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία» που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου σε Μέγαρα και Κιάτο.

Συγκεκριμένα, τόσο στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρων «ο Θέογνις», όσο και σε αυτό που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Κιάτου «η ΜΥΚΩΝΗ» η ανταπόκριση του κόσμου και κυρίως των επαγγελματιών ήταν πολύ μεγάλη.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι η ενημέρωση και η επιμόρφωση των κατοίκων κάθε πόλης προκειμένου να μπορέσουν να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους και να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Η θεματολογία των σεμιναρίων ήταν σχετική με το:

• Πώς χρησιμοποιείται το Internet Marketing στην ελληνική επιχείρηση το 2018, πώς να κινηθείτε στα Social Media (Facebook, Youtube).

• Τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook.

• Πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του, καμπάνιες Facebook Ads και έξυπνη πρόωθηση των υπηρεσιών και των προιόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος.

• Γιατί τα social media είναι οι νέοι πρωταγωνιστές στην εταιρική επικοινωνία.

• Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Instagram και το Twitter προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Σε μία εποχή, όπου το διαδίκτυο έχει αναχθεί σε καθημερινή ανάγκη, ως ένα χρήσιμο εργαλείο χαμηλού κόστους η iDialogue συνεχίζει την προσπάθεια για επιμόρφωση.

Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν οι εξής:

• Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant, Ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing

• Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant, Ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group και

• Κυριάκος Τσίγκρος: Senior Account Manager, εταιρεία ContactPigeon.

Να σημειωθεί πως η παρακολούθηση των σεμιναρίων από τους συμμετέχοντες ήταν δωρεάν.

Αποκλειστικός Χορηγός των σεμιναρίων «Socialize your Business» είναι η Ολυμπία Οδός.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με την Υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρων «ο Θέογνης», του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, του Πολιτιστικού Κέντρου Κιάτου «Η ΜΗΚΩΝΗ», καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group και ContactPigeon.

Παλαιότερα άρθρα: