Ολυμπία Δουκάκης: Η μεγάλη προσπάθεια για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της!

Ολυμπία Δουκάκης
Διαβάστε επίσης

Ο Ελληνοκύπριος σκηνοθέτης Χάρης Μαυρομιχάλης έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για την σπουδαία Eλληνοαμερικανίδα ηθοποιό Ολυμπία Δουκάκη.

Ο Χάρης, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, ταξίδευε μαζί με την Ολυμπία για τρία χρόνια και κατέγραψε με το φακό τα ταξίδια της στη Κύπρο, Ελλάδα, Καναδά, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Φλώριδα απαθανατίζοντας την να δουλεύει, να διδάσκει, να κάνει πρόβες αλλά να περνά και στιγμές με την οικογένεια της. Όταν ρωτήθηκε πώς ξεκίνησε η ιδέα αυτή ο ίδιος λέει: «Ήθελα να αποτυπώσω αυτόν τον εκπληκτικό άνθρωπο που στα 82 της έχει ενέργεια να παίζει, να σκηνοθετεί, να αθλείται, να αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, να διδάσκει και να είναι ακόμη ερωτευμένη με τον άντρα της εδώ και 50 χρόνια».

Εδώ και τρία χρόνια όλοι δουλεύουν δωρεάν γι’αυτό το ντοκιμαντέρ. Για την ολοκλήρωση του όμως χρειάζεται να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα μέχρι τις 20 Ιουνίου αλλιώς χάνονται όσα χρήματα συγκεντρώθηκαν μέχρι σήμερα ενώ χάνεται και η προθεσμία για να υποβάλουν το ντοκιμαντέρ σε διάφορα φεστιβάλ.

Ntokimanter-Olympia-Doukaki

Δείτε εδώ το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την ζωή της σημαντικής και μεγάλης αυτής ηθοποιού και να μάθετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε για την ολοκλήρωσή του.

Παλαιότερα άρθρα: