Ο Σ.Ριζόπουλος στο TEDx La Defense!

photo2
Διαβάστε επίσης

Στην πιο επίκαιρη TEDx εκδήλωση του καλοκαιριού, με θέμα «Ουμανισμός και Κέρδη», είναι προσκεκλημένος για να μιλήσει σήμερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Spin Communications και επικοινωνιολόγος, Σπύρος Ριζόπουλος.

Την ελληνική διάσταση του θέματος, ύστερα από δύο χρόνια λιτότητας στην Ελλάδα θα επιχειρήσει να δώσει με την ομιλία του, με τίτλο,  »Romance in Business».

Το θέμα του TEDx La Defense είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς η ευρωπαϊκή και κυρίως η ελληνική κρίση έχει λάβει πρωτόγνωρες κοινωνικές διαστάσεις, με την ανεργία στην Ελλάδα να σκαρφαλώνει προς το 25% και την ελπίδα για το μέλλον να αποδυναμώνεται.

Περισσότεροι από 10 ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό τις απόψεις και τις ιδέες τους για το πώς διαμορφώνεται η νέα επιχειρηματική τάξη πραγμάτων και πώς αυτή μπορεί να συμβαδίσει με τον «ουμανισμό». Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Spin Communications, σε σχετική δήλωσή του τονίζει: «Ο «ουμανισμός» πρέπει να επιστρέψει στην ατζέντα ανάπτυξης των επιχειρήσεων, προκειμένου να κινητοποιήσει τους εργαζόμενους να καινοτομήσουν, να δημιουργήσουν και να προσφέρουν σε κοινωνικό επίπεδο ουσιαστικά».

Παρακολουθήστε ζωντανά, μέσω Live Streaming, το TEDx La Defense, σήμερα στις 14.30 ώρα Ελλάδος, εδώ: http://www.rlife.fr/tedx-paris-la-defense-2012 και την ομιλία του κου Σ.Ριζόπουλου, στις 4 το απόγευμα. 

Το Live Streaming υποστηρίζει επισκεψιμότητα 300 μόνο ατόμων, για αυτό μείνετε συντονισμένοι από τις 14.30!

Παλαιότερα άρθρα: