Παρασκήνιο από την ορκωμοσία Ψινάκη

psinakis1
Διαβάστε επίσης

O δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης με αφορμή την ορκωμοσία του την ερχόμενη Παρασκευή στη 1.00 το μεσημέρι προσκαλεί τους πολίτες να παραβρεθούν στην τελετή. Όμως –όπως αποκαλύπτει το blog tromaktiko-, στην πρόσκληση το όνομα του νέου δημάρχου γράφεται με «η» και όχι και «ι», όπως εδώ και χρόνια βλέπουμε γραμμένο στα ΜΜΕ.

Πρόκειται για λάθος ή για τέχνασμα του «εφευρετικού» Ηλία; Λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία, οι στενοί συνεργάτες του Ηλία Ψινάκη συντάσσουν τη λίστα των καλλιτεχνών που έτσι κι αλλιώς θα ήθελαν να «συνοδεύσουν» τον νέο δήμαρχο Μαραθώνα σε αυτή τη νέα, μεγάλη του στιγμή. Είναι άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο που έχουν συνεργαστεί μαζί του με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν και βρίσκονται δίπλα του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Την ίδια ώρα, ο Ηλίας Ψινάκης έχει βαλθεί να «τρελάνει» τους κατοίκους της περιοχής ανακοινώνοντας μια σειρά καινοτόμων πρωτοβουλιών όπως: τα Marathon Awards (κινηματογραφικό φεστιβάλ) και ένα… έξυπνο μοντέλο διοίκησης «μακριά από τη μιζέρια του Δημοσίου». Παράλληλα, παρενέβη για την επαναλειτουργία του κέντρου υγείας της περιοχής.

psinakis2

Παλαιότερα άρθρα: