Ποιοι «αυτοδιοικητικοί» ράβουν υπουργικό κουστούμι;

Ποιοι αυτοδιοικητικοί ράβουν υπουργικό κουστούμι;
Διαβάστε επίσης

Ο πρωθυπουργός κρατά κλειστά τα χαρτιά του ως προς τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο νέο υπουργικό συμβούλιο μετά τον επικείμενο ανασχηματισμό. Οι συνεργάτες του με τους οποίους συζητά αντίστοιχα θέματα είναι λίγοι, ωστόσο φέρεται να έχει δεχθεί εισηγήσεις για την είσοδο προσώπων που έδωσαν τη «μάχη» από πλευράς ΝΔ στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Όπως αναφέρει η aftodioikisi, οι εν λόγω εισηγήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρονται στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Κομουτσάκο. Αμφότεροι έχασαν τις εκλογές από τον α΄ γύρο. Παρ΄ όλα αυτά υπάρχουν πληροφορίες ότι διατυπώνονται ισχυρές αντιδράσεις στον χώρο της ΝΔ για τις υπουργοποιήσεις των παραπάνω. Όπως και να έχει, ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι αυτός που θα αποφασίσει.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του Σταύρου Καλαφάτη, υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, σε υπουργική θέση, υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος πρόσφατα είχε επισκεφθεί το Μέγαρο Μαξίμου και είχε δηλώσει πως δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην κυβέρνηση.

Παλαιότερα άρθρα: