Ποιός διάσημος σκηνοθέτης του Hollywood λατρεύει την ελληνική κουζίνα και χορεύει συρτάκι;

Ποιός διάσημος σκηνοθέτης του Hollywood λατρεύει την ελληνική κουζίνα και χορεύει συρτάκι;
Διαβάστε επίσης

Γεννημένος το 1954 στον Καναδά. Ο James Cameron καθιερώθηκε στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Τιτανικός». Γνωστές επιτυχίες του είναι οι ταινίες «Aliens», «Η Άβυσσος» και το «Avatar». Εκείνο που δεν είναι γνωστό είναι η μεγάλη του αγάπη για την ελληνική κουζίνα.

Ο Cameron επισκέπτεται σε εβδομαδιαία βάση την ελληνική ταβέρνα «Tony» στο Μαλιμπού, στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για ένα ελληνικό εστιατόριο που στήθηκε στο Μαλιμπού από τον Κερκυραίο, Αντώνη Κουρσάρη, ο οποίος τα τελευταία 20 χρόνια μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες. «Με τον James Cameron βρεθήκαμε στην ταβέρνα «Tony» τον περασμένο Φεβρουάριο την παραμονή της τελευταίας απονομής των Oscar. Τρώει μόνο σαλάτες καθώς είναι λάτρης του κινήματος Vegan. Είναι πολύ φιλικός με τους θαμώνες και του αρέσει να χορεύει συρτάκι» δήλωσε στο thestival.gr o δημοσιογράφος Γιώργος Βένης που επισκέπτεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο την ελληνική ταβέρνα του Μαλιμπού.

Η πρώτη φορά που ο Cameron επισκέφτηκε την ελληνική ταβέρνα του Μαλιμπού ήταν το 1997 το βράδυ πριν την απονομή των Oscars. Την επόμενη μέρα σάρωσε στον διαγωνισμό με τον Τιτανικό και έκτοτε έχει γίνει το αγαπημένο του στέκι.

*Στη φωτογραφία ο James Cameron χορεύει συρτάκι στην ελληνική ταβέρνα «Tony» παρέα με τους συντελεστές της ταινίας Avatar.

bccf8a8a5c727ebf319ab471d5966dbf

Παλαιότερα άρθρα: