«Πόρτα» σε Μπέο από την ΕΠΟ

Πόρτα σε Μπέο από την ΕΠΟ
Διαβάστε επίσης

Αρνητική ήταν η απόφαση της ΕΠΟ στην αίτηση του Αχιλλέα Μπέου για αναψηλάφηση της υπόθεσης για την οποία το 2011 είχε τιμωρηθεί ισοβίως όσον αφορά την ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο. Έτσι, ο νυν Δήμαρχος Βόλου εξακολουθεί να μην έχει το δικαίωμα να εμπλακεί εκ νέου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την αίτηση αναψηλάφησης του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ κατά της υπ΄ αριθμ. 204/2011 απόφασης ΠΕ/SUPERLEAGUE και της υπ΄αριθμ. 179/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

2. Θεωρεί ότι δεν ασκήθηκε έφεση ως προς τις υπ΄αριθμ.157 και 158/2014 αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Απορρίπτει την έφεση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ κατά της υπ΄αριθμ.159/2014 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση του ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΕΛΛΗ κατά της ίδιας παραπάνω εκκαλουμένης απόφασης.

3. Απορρίπτει την έφεση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ κατά της υπ΄αριθμ.160/2014 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση του ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΕΛΛΗ κατά της ίδιας παραπάνω εκκαλουμένης απόφασης.

Παλαιότερα άρθρα: