Σε άλλο κόσμο ο Εμίρης, δηλώνει ικανοποιημένος για τις ιδιωτικοποιήσεις

emiris-ekdilosi-nautemporiki-apokratikopoiiseis
Διαβάστε επίσης

ΡΕΚΟΡ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ
Μπορεί τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις να βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα παρά το ρεκόρ ξεπουλήματος σχεδόν όλων των «ασημικών, ο ο μέχρι σήμερα CEO του ΤΑΙΠΕΔ πάντως εκφράζει την ικανοποίηση του για το…
έργο που κατάφερε τα τελευταία δύο χρόνια!!! Ο Γ. Εμίρης ισχυρίζεται ότι ολοκλήρωσε σημαντικές ιδιωτικοποιήσεις, που αλλάζουν ριζικά την εικόνα της χώρας και αναβαθμίζουν τις αναπτυξιακές της προοπτικές!
«Σήμερα, με τη συμπλήρωση της θητείας μου στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, ολοκληρώνω ένα σημαντικό επαγγελματικό κύκλο. Με την αμέριστη βοήθεια των συνεργατών μου στο Ταμείο τους οποίους ευχαριστώ, καταφέραμε τα τελευταία δύο χρόνια να ολοκληρώσουμε σημαντικές ιδιωτικοποιήσεις, που αλλάζουν ριζικά την εικόνα της χώρας και αναβαθμίζουν τις αναπτυξιακές της προοπτικές.

Επίσης, καταφέραμε να θέσουμε τις βάσεις για τη θετική εξέλιξη του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων στο μέλλον. Η χώρα αλλάζει προς το καλύτερο και είμαι περήφανος που ήμουν μέρος της ομάδας που επανατοποθέτησε την Ελλάδα στο διεθνή επενδυτικό χάρτη. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρωθυπουργό της χώρας και το σύνολο της κυβέρνησης για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τόσο κατά την επιλογή μου για τη θέση αυτή, όσο και καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Στο πλαίσιο αυτό, δήλωσα στον πρωθυπουργό ότι είμαι στη διάθεσή του αλλά και στη διάθεση της νέας διοικητικής ομάδας του ΤΑΙΠΕΔ, ώστε να συνεχισθεί η υλοποίηση του προγράμματος με βάση τα ορισθέντα χρονοδιαγράμματα και χωρίς να υπάρξει ούτε μία μέρα καθυστέρηση», δήλωσε ο κ. Εμίρης.

Παλαιότερα άρθρα: