Τα ζώδια της Παρασκευής 4ης Οκτωβρίου 2019

zodia-mhna
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Κριοί, αφήστε το ένστικτό σας να γίνει ο οδηγός στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε, είναι ικανή να σας βγάλει από μία μετέωρη κατάσταση. Δίδυμοι, η συμμετοχή σας σε κοινωνικές διοργανώσεις και φιλανθρωπικές ενέργειες, θα σας απομακρύνει από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Ζυγοί, οι σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα περάσουν μία μικρή δοκιμασία και θα αισθανθείτε, ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε σοβαρά ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και θα σας φέρουν μπροστά σε θέματα που έχετε αφήσει ανεκπλήρωτα. Η αναδρομή αυτή, θα σας φέρει κοντά με άτομα που είχατε κοινούς στόχους. Η μέρα λοιπόν, θα περάσει με έναν ευχάριστο τρόπο και μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Συναντήσεις που θέλετε να κάνετε θα εξελιχθούν ευχάριστα, όμως θα πρέπει να μείνετε μακριά από τρίτα πρόσωπα που γνωρίζετε ότι δεν έχουν καλές προθέσεις. Η ευαισθησία σας κάποιες φορές, ίσως στέκεται εμπόδιο στην κριτική και στην αντικειμενικότητά σας. Μην αφήνετε ανεξέλεγκτα τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορεί όμως να σας πλησιάσουν άτομα που δεν έχουν τις δικές σας προθέσεις, αντιθέτως μπορεί να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις. Διατηρείστε αποστάσεις ασφαλείας και παρατηρείστε την κάθε κίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην κάνετε συζητήσεις που σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς σήμερα θα φέρουν έντονες αντιπαραθέσεις. Μείνετε σε ζητήματα που δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις. Η σωματική άσκηση, θα βοηθήσει να συγκεντρωθείτε και να πάρετε πιο ξεκάθαρα αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, αποφεύγετε επιπόλαιες κινήσεις για κάποια θέματα που δείχνουν από μόνα τους, μια αρνητική πορεία. Ίσως η υπερβολική ευαισθησία, δεν σας αφήνει να έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τις εξελισσόμενες καταστάσεις. Εκλογικεύστε τα συναισθήματά σας και προχωρήστε τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, μπορεί να οδηγεί τα πράγματα σε ένα νέο καθεστώς που ίσως οι γύρω σας το θεωρήσουν υπερβολή. Μπορείτε όμως να παρουσιάσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία. Απομακρυνθείτε από βιαστικές ενέργειες, που μπορεί να σας δημιουργήσουν εμπόδια.

ΖΥΓΟΣ

Η δοτική σας διάθεση, θα σας φέρει σε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα τους υποστηρίξετε σε θέματα που σας έχουν ανάγκη. Οι συμβουλές σας, θα τους βγάλουν από το αδιέξοδο. Παρ όλα αυτά, μην επιμείνετε να υπάρξει συνάντηση, αν δεν υπάρχει επιθυμία από την άλλη πλευρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις αντιδράσεις σας, σήμερα, καλό θα ήταν να είστε πιο προσεκτικοί. Μην αφήνετε τον εκνευρισμό σας να παίρνει θέση στις συζητήσεις που θα προκύψουν, διότι θα νιώσετε ότι χάνεται ο έλεγχος. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και δείτε την αληθινή εικόνα γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας και να δείτε, τι είναι αυτό που σας δίνει την πραγματική ευτυχία. Ίσως όλες οι πιέσεις που δεχτήκατε από το εξωτερικό περιβάλλον στο παρελθόν, σας έχουν μεταφέρει αμφιβολία και ανασφάλεια. Βρείτε χρόνο για δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πριν λάβετε οποιαδήποτε απάντηση και απόφαση για την μελλοντική σας πορεία, περιορίστε τις μεταβολές των συναισθημάτων σας.  Η απότομη αλλαγή αυτών, δεν βοηθάει να στηρίξετε  με σταθερότητα τις ιδέες σας. Μείνετε αμέτοχοι σε σοβαρά ζητήματα και σπαταλήστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, οι επισκέψεις που μπορεί να δεχθείτε στο επαγγελματικό σας χώρο, μπορεί να είναι απρόοπτες και κάποιες προσκλήσεις θα σας ανανεώσουν. Τα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν με τον σύντροφό σας, θα δώσουν μία νέα πορεία στην σχέση σας. Η ειλικρίνεια, είναι το κλειδί για την ισορροπία.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, γενικά θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά σε όσους αγαπάτε και να εκφράσετε όσα νιώθετε. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας σε όσα θέλετε να κάνετε και μην το βάζετε κάτω, ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια και αναβολές στα σχέδιά σας.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε