Την ερχόμενη εβδομάδα στη βουλή το νομοσχέδιο για την προστασία της α” κατοικίας

spitia grafeiokratia
Διαβάστε επίσης

Mετά την Καθαρά Δευτέρα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης για την προστασία της πρώτης κατοικίας, η οποία θα αντικαταστήσει το «νόμο Κατσέλη».

Όπως ανέφερε κυβερνητικός παράγοντας αμέσως μετά τη συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών, του υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, η διαδικασία βρίσκεται στην τελική ευθεία.

«Προχωράμε. Τη στιγμή αυτή έχουμε στο μυαλό μας την προστασία της α’ κατοικίας. Μετά την Καθαρά Δευτέρα θα έλθει η τροπολογία, δηλαδή την εβδομάδα που έρχεται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός αξιωματούχος.

Ερωτηθείς, παράλληλα, για το εάν έχει επέλθει συμφωνία με τους θεσμούς για το διάδοχο σχήμα του «νόμου Κατσέλη», υποστήριξε ότι φαίνεται να υπάρχει συμφωνία.

«Εγώ νομίζω ότι συμφωνήσαμε. Το κρίσιμο θέμα είναι τα επιχειρηματικά δάνεια. Εγώ προβλέπω ότι θα περιλαμβάνονται και τα επιχειρηματικά δάνεια, εκτός κι αν έχουμε ανατροπές» υπογράμμισε.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε