Τόμσεν: Να πείτε στους υπουργούς σας να μη λένε βλακείες

Τόμσεν Να πείτε στους υπουργούς σας να μη λένε βλακείες
Διαβάστε επίσης

Ένας απίστευτος διάλογος εκτυλίχθηκε στο υπουργείο οικονομικών κατά την πρόσφατη επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα. Όλα έδειχναν ότι η συνάντηση της Τρίτης στο υπουργείο οικονομικών θα κυλούσε ομαλά ωστόσο η κατάσταση εξελίχθηκε διαφορετικά.

Ο υπουργός οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης έλεγε στους τροικανούς ότι θα πρέπει να είναι σύντομοι στις επισκέψεις τους και ότι η νέα επίσκεψη των εκπροσώπων των δανειστών δεν πρέπει να κρατήσει πάνω από 15 μέρες.

«Πρέπει η επίσκεψη σας να ολοκληρωθεί σε 15 μέρες. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι» τους είπε ο υπουργός σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Ωστόσο ο Πολ Τόμσεν φαινόταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το γεγονός ότι δεν συναντήθηκε η τρόικα με τον Αντώνη Σαμαρά, όπως είχε συμβεί όλες τις προηγούμενες φορές.

Μάλιστα κάποια στιγμή, στη συνάντηση που ήταν παρόντες εκτός από τον υπουργό Οικονομικών, η Σοφία Βούλτεψη και ο Σταύρος Παπασταύρου ο κ. Τόμσεν ύψωσε τον τόνο της φωνής του και είπε: «Να πείτε στους υπουργούς σας να μη λένε βλακείες» αναφερόμενος στα σενάρια για φοροελαφρύνσεις.

Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και αιφνιδιάστηκαν. «Εμείς δε λέμε βλακείες, εσείς τις λέτε» ήταν η απάντηση που έλαβε από τον κ. Παπασταύρου και κάπου εκεί το επεισόδιο έληξε.

Παλαιότερα άρθρα: