«10η εντολή»: Είστε έτοιμοι για την επιστροφή της; – Δείτε το trailer! (ΒΙΝΤΕΟ)

10HENTOLH
Διαβάστε επίσης

Πότε κάνει πρεμιέρα και τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, στις 22:45, η «10η Εντολή» και ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφουν με τον τέταρτο κύκλο της σειράς στον Alpha, μετά από 10 χρονιά και η πρώτη ιστορία που θα μας συγκλονίσει, είναι αυτή της Μαρίας.

Λίγα λόγια για το επεισόδιο:

Η κωφάλαλη Μαρία και άλλες τρεις, σχεδόν ανήλικες, κοπέλες είναι μετανάστριες, θύματα του «trafficking» και του παράνομου δουλεμπορίου. Ζουν φυλακισμένες κάτω από άθλιες συνθήκες και εργάζονται καταναγκαστικά ως ιερόδουλες σ” ένα «σπίτι» που ανήκει στην Θεώνη. Η κυριαρχία της Θεώνης και η εξουσία που ασκεί στα κορίτσια είναι απόλυτη. Όταν εξαιτίας της υπερβολικής βίας ενός πελάτη ένα κορίτσι χάνει τη ζωή του, η Μαρία δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να εκδικηθεί. Με όπλο τη σιωπή και την τόλμη της, παλεύει να ξεφύγει απ” το αδιέξοδό της. Προκειμένου όμως να σωθεί, οδηγεί τα πράγματα εκεί που πια δεν υπάρχει επιστροφή.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος κρατάει το σκηνοθετικό τιμόνι, ενώ υπογράφει και το σενάριο της συγκεκριμένης ιστορίας. Το καστ συνθέτουν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Θεώνη), Λένα Παπαληγούρα (Μαρία), Αργύρης Ξάφης (Παύλος), Σίσσυ Τουμάση (Ιρίνα), Ρομάννα Λόμπατς (Ναταλία), Σοφία Γεωργοβασίλη (Σάρα), Κρις Ραντάνοφ (Γκέοργκ), Ανδρέας Βούλγαρης (Κώστας).

Δείτε το trailer:

Παλαιότερα άρθρα: