28χρονη γλίτωσε την οικογένεια της από χρεοκοπία και μας δίνει συμβουλές… επιβίωσης

xreokopia
Διαβάστε επίσης

Μια 28χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών από τις ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι είναι η «Βασίλισσα της Ολιγάρκειας». Και τώρα έχει βαλθεί να διδάξει και σε όλους του υπόλοιπους το πώς μπορεί να απολαμβάνουν τη ζωή χωρίς να δαπανούν μια περιουσία. Και μοιράζεται και το μυστικό της που όπως υποστηρίζει δεν είναι άλλο από το… μέικ απ του ενός ευρώ.

Η Τζόρνταν Πέιτζ από το Ντράπερ της Γιούτα, βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά κατάσταση όταν ο σύζυγός της έμεινε άνεργος, ενώ οι τράπεζες την πίεζαν να αποπληρώσει το χρέος της που έφθανε τα 15.000 δολάρια.

Η Τζόρνταν αναγκάστηκε να κόψει απλά τα πάντα. Αρχισε να ψάχνει για εκ πτωτικά κουπόνια και κάθε είδους φθηνά προϊόντα, ακόμη και να ψάχνει στα αποφάγια των γειτόνων της για να ετοιμάσει το δικό της οικογενειακό μεσημεριανό τραπέζι.

Τριάμιση χρόνια μετά και ενώ τα έχει καταφέρει η Τζόρνταν αποφασίζει να δημοσιοποιήσει την ιστορία της και τον τρόπο με τον οποίο τα κατάφερε για να βοηθήσει και όλους τους υπόλοιπους. Ηδη στο Youtube κυκλοφορεί ένα βίντεο με όλες τις συμβουλές της, από το πώς να κάνει κανείς οικονομία στο μακιγιάζ μέχρι το πώς θα εξοικονομήσει χρήματα στο φαγητό.

Πειραματιστείτε με μάσκες ομορφιάς για το πρόσωπο που θα φτιάξετε μόνες σας

Φτιάξτε μάσκες μαλλιών με μέλι και ελαιόλαδο

Βρέξτε τα υγρά μαντηλάκια -Ετσι διαρκούν περισσότερο

Αγοράστε προϊόντα μέικ απ από το φαρμακείο

Αραιώστε τους χυμούς φρούτων με νερό

Χρησιμοποιήστε τα περισσεύματα για να φτιάξετε ένα νέο γεύμα

Εκμεταλλευτείτε ότι κουπόνι και δελτίο κυκλοφορεί

Περιορίστε τις πιστωτικές κάρτες

Βάλτε όριο: Πείτε θα ξοδέψω το μήνα στο σούπερ μάρκετ 100 ευρώ

Κάντε σωστή διαχείριση του χρόνου σας

Συμμετέχετε σε διαγωνισμούς για να κερδίζετε δωρεάν πράγματα

Οι συμβουλές της Τζόρνταν δεν περιορίζονται στο πώς θα μπορούσε κανείς να κάνει οικονομία στο φαγητό και στο μακιγιάζ. Δίνει συμβουλές ακόμη και για διασκέδαση, όπως το πώς μπορεί κανείς να κάνει φθηνές διακοπές και άλλα παρόμοια, να βγάζει χρήματα διοργανώνοντας παζάρια στο σπίτι του.

Οπως η ίδια εξηγεί μιλώντας στη Daily Mail έμαθε να κάνει οικονομία στα πάντα, από μικρό παιδί και χάρη στη μητέρα της. Οταν ήταν πέντε ετών μάζευε λουλούδια από τους κήπους των γειτόνων της και τα πουλούσε βγάζοντας το χαρτζιλίκι της, θυμάται η Τζόρνταν και προσθέτει ότι δεν θα ξεχάσει το γεγονός ότι στο κολλέγιο οι συμφοιτητές της την κορόιδευαν επειδή έφερνε φαγητό από το σπίτι της.

Βέβαια, τώρα, και μετά από όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε, έχει κάθε λόγο να χαμογελάει.

Παλαιότερα άρθρα: