Αγωνία για την οικογένεια Σουμάχερ

1929f055eaf636e997e36ffe475f90aa_XL
Διαβάστε επίσης

Το ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ δεν έχει περιοριστεί ούτε στο ελάχιστο. Με το μυστήριο που επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας του, συνδέεται μια διάρρηξη σε ιατρείο στην γερμανική πόλη Μπαντ Νάουχαϊμ.

Πρόκειται σύμφωνα με το sport24, για το ιατρείο του Γιόχανες Πάιλ, ενός εκ των γιατρών που παρακολουθούν τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στη μονάδα που έχει δημιουργηθεί στην έπαυλη των Σουμάχερ στην Ελβετία.

Χρήματα, φάρμακα, ιατρικές συνταγές και ένας φορητός υπολογιστής έκαναν φτερά από το ιατρείο το περασμένο σαββατοκύριακο. Οι κλέφτες μπήκαν μέσα στο χώρο από μια πόρτα που είχε μείνει ξεκλείδωτη.

Ο Πάιλ παρακολουθεί εδώ και χρόνια τον Σουμάχερ. Καθόταν δίπλα του το 2009 όταν ο πολυνίκης οδηγός στην ιστορία της Φόρμουλα 1 εξηγούσε γιατί δεν μπορούσε να αντικαταστήσει τον τραυματία Φελίπε Μάσα στη Ferrari εξαιτίας ενοχλήσεων στον αυχένα.

Ο Πάιλ παρακολουθεί διάσημους Γερμανούς αθλητές και φημολογείται πως ανάμεσα στους πελάτες του βρίσκεται και ο οδηγός της Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ.

Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από την αυτοκτονία ενός υπαλλήλου ελβετικής εταιρίας ελικοπτέρων, η οποία είχε αναλάβει τη διακομιδή του επτάκις πρωταθλητή της Formula 1 από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ τον Αύγουστο του 2004. Ο 54χρονος Γερμανός υπήκοος είχε συλληφθεί και κρεμαστεί στο κελί του στη Ζυρίχη Ο αυτόχειρας είχε κλέψει τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ, το περιεχόμενο του οποίου προσπάθησε να πουλήσει.

Παλαιότερα άρθρα: