«Αλλα λέγαμε και άλλα κάναμε»

george tsipras
Διαβάστε επίσης

Η δήλωση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων πώς «ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες» ουσιαστικά τον οδήγησε στην έξοδο από την Κυβέρνηση (το τυπικό μέρος αναμένεται να ολοκληρωθεί με την επιστροφή του Πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες). Δεν είναι όμως ο μόνος σε αυτό το κλίμα. Ακολούθησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Παραστρατίδης που παραδέχτηκε πως «Πάντα ο προεκλογικός λόγος έχει μια υπερβολή» και σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΞ Γιώργος Τσίπρας προστέθηκε στη σειρά των κυβερνητικών στελεχών που ομολογούν τη διαφορά των υποσχέσεων από τις πράξεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Άλλα λέγαμε πριν τον Γενάρη του 2015 κι άλλα αναγκαστήκαμε να συμφωνήσουμε» τόνισε.

«Η οργή και η αγανάκτηση που υπάρχει στον αγροτικό κόσμο δεν έχει να κάνει με το παρόν ασφαλιστικό. Έχει να κάνει με τις πολιτικές πέντε ετών που είχαν ορισμένες συνέπειες», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε: «Άλλα λέγαμε πριν τον Γενάρη του 2015 και άλλα αναγκαστήκαμε να συμφωνήσουμε. Είχαμε μία υποχώρηση από τον Ιούλιο και μετά, αλλά σε αυτό ήμασταν καθαροί και για αυτό φτάσαμε μέχρι τις εκλογές. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ασφαλιστικό», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν κορόιδεψαν κανέναν.

Παλαιότερα άρθρα: