Αν. υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δε λέμε πολλά, κρατάμε κάποια για μετά (ΒΙΝΤΕΟ)

DETH HELEXPO AGRAN
Διαβάστε επίσης

Την 9η Zootechnia στη ΔΕΘ εγκαινίασε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου. Αστειευόμενος για τις υποσχέσεις είπε χαρακτηριστικά: «Μη μου ζητάτε να πω πολλά διότι ο πρόεδρος χθες μας είπε, προσέχετε μην τα λέτε όλα τώρα και μετά όταν θα έρθουμε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης να μην έχουμε να πούμε τίποτα».

Όπως τόνισε ο ίδιος «πρώτο μας μέλημα η επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν από τις αγροτικέ αποζημιώσεις του 2014 και η διευκόλυνση αδειοδότησης σταβλικών εγκαταστάσεων» ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «η φέτα και το ελληνικό γιαούρτι πρέπει να αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στο εξωτερικό και θα παρθούν μέτρα μείωσης του κόστους παραγωγής»

Στη έκθεση μίλησε και ο πρόεδρος τα ΔΕΘ Τάσος Τζήκας, λέγοντας ότι «η ΔΕΘ είναι σε αναπτυξιακή πορεία . Η ζωοτεχνία, η οποία είναι η πρώτη έκθεση του 2015, παρουσιάζει αύξηση στους εκθέτες 47% και αύξηση της τάξης του 37% στον εκθεσιακό χώρο».

«Το στοίχημα της επόμενης μέρα είναι η διεθνοποίηση της έκθεσης και φαίνεται να είμαστε πολύ κοντά καθώς συμμετέχουμε 37 χώρες και πάνω από το 50% των εκθετών έχουν σχέση με το εξωτερικό. Η ζωική παραγωγή γιορτάζει φέτος στη Zootechnia 2015» δήλωσε ο κ. Τζήκας.

apostolou

apostolou 2

Παλαιότερα άρθρα: