Ανακαλούνται πάνω από 1.000 σκούτερ Honda λόγω προβλήματος στην αντλία καυσίμου

25928c3b31d97e8eaff0142a526fcbfa_XL
Διαβάστε επίσης

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των μοτοσυκλετών HONDA στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης σκούτερ μάρκας Honda μοντέλο SH150AD/D/A (Κωδικός Μοντέλου: KF13, Έτος Μοντέλου: 2013 & 2014).

Η ανάκληση αφορά 1459 δίκυκλα, με ημερομηνία κατασκευής από 10η Ιουλίου 2012 έως 31η Ιανουαρίου 2015. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, σε ορισμένα δίκυκλα σκούτερ, ενδέχεται το εσωτερικό της αντλίας καυσίμου να παραμορφωθεί με αποτέλεσμα να μειωθεί η απόσταση ανάμεσα στο κάλυμμα της εισαγωγής και της φτερωτής της αντλίας καυσίμου και τα δύο εξαρτήματα να ακουμπούν μεταξύ τους. Αν συμβεί αυτό η φτερωτή κολλάει, σταματώντας τη ροή του καυσίμου, με ενδεχόμενο σβήσιμο ή/και αδυναμία εκκίνησης του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για να γίνει επισκευή του κάθε δικύκλου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483624 και 797 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: [email protected].

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε