Ανέβασε στο Facebook φωτογραφία με παιδί με σύνδρομο Down «εγκλωβισμένο» σε πλυντήριο

7dcb1919cfd78f24d62e0f98ca37938e_XL
Διαβάστε επίσης

Η 21χρονη Κόρτνι Στιούαρτ ανακρίνεται από τις Αστυνομικές Αρχές επειδή ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία που δείχνει ένα μικρό αγόρι, το οποίο πάσχει από σύνδρομο Down, να βρίσκεται κλεισμένο μέσα στο πλυντήριο των ρούχων. Η κοπέλα φέρεται να δέχθηκε επίσης επίθεση στο σπίτι της αφού δημοσίευσε τη φωτογραφία.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της Daily Record, η Κόρτνι, η οποία είναι και η ίδια μητέρα, αρνήθηκε κατηγορηματικά να απολογηθεί για την πράξη της.
Η 21χρονη ισχυρίζεται ότι το 2,5 ετών αγοράκι «λατρεύει το πλυντήριο» και πως μπήκε μέσα με τη θέλησή του. Ενώ βρισκόταν υπό την επίβλεψη της, μπήκε λοιπόν μέσα, τράβηξαν τη φωτογραφία και «το διασκέδασαν», μας μεταφέρει η βρετανική Mirror.

Οι γείτονες της Κόρτνι στο Ρένφριουσαιρ της Σκωτίας σοκαρίστηκαν όταν είδαν τη φωτογραφία, στην οποία μάλιστα ένα χέρι φαίνεται να κρατά την πόρτα του πλυντηρίου!

«Είναι απίστευτο ο οποιοσδήποτε, πόσω μάλλον κάποιος που είναι και ο ίδιος γονιός, να βγάζει μια τέτοια φωτογραφία και να την ανεβάζει στο Facebook θεωρώντας ότι είναι αστεία», σχολιάζει ένας από τους χρήστες που είδαν τη φωτογραφία.

Η Κόρτνι δηλώνει πως το αγοράκι φαίνεται να γελά στη φωτογραφία κα επιμένει πως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να του συμβεί κάτι κακό ενώ βρισκόταν μέσα στο πλυντήριο. Αναφέρει επίσης πως δεν καταλαβαίνει το λόγο που κάποιοι ένιωσαν την ανάγκη να καλέσουν την αστυνομία…
Παρά τις ενστάσεις της για το σάλο που προκάλεσε η φωτογραφία, η Κόρτνι την κατέβασε τελικά από το Facebook μετά την καταγγελία στην αστυνομία.

Παλαιότερα άρθρα: