Απαντήσεις για τον θάνατο του πυροσβέστη ήρωα Μ. Μάντζιου ψάχνει η αδερφή του

mantzios
Διαβάστε επίσης

Η αδερφή του πυροσβέστη Μάνθου Μάντζιου που έχασε την ζωή του στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη στο Παλιό Φάληρο, κοιτάζει συνεχώς τα στοιχεία που έχιε μαζέψει. Κάνεις δεν μπορεί να της βγάλει από το μυαλό ότι αν όλα είχαν γίνει όπως πρέπει ο αδερφός της, θα ζούσε και θα είχε καταφέρει να γλιτώσει και την ένοικο του διώροφου σπιτιού.

Η οικογένεια του 33χρονου Αρχιπυροσβέστη σύμφωνα με το star.gr, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία και ζητά να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες ενώ έχει ήδη στα χέρια της έκθεση ειδικού πραγματογνώμονα που είναι πρώην ανώτατος αξιωματικός της πυροσβεστικής.

«Το τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ στο Παλιό Φάληρο θα το βρει η δικαιοσύνη.» λέει η αδερφή του άτυχου πυροσβέστη. Αυτό όμως που δεν μπορεί να εξηγήσει είναι η συμπεριφορά της πυροσβεστικής.

«Δεν με πήραν για συλλυπητήρια ούτε καν άνθρωποι με τους οποίους ο αδερφός μου δούλευε καθημερινά.» λέει χαρακτηριστικά.

Η Βασιλική Μάντζιου δεν θα σταματήσει να ψάχνει τους υπευθύνους για τον χαμό του αδερφού της.

Για ανεξήγητους λόγους, όπως λέει, ένα μήνα μετά η πυροσβεστική δεν έχει ακόμα βγάλει το πόρισμα για το τραγικό περιστατικό. Υπάρχουν όμως πολλά ερωτήματα που την βασανίζουν.

Παλαιότερα άρθρα: