Απεργία στο κέντρο της Αθήνας

cover (2)
Διαβάστε επίσης

24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ σήμερα Πέμπτη 7 Απρίλη με συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος ενάντια στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και της αντιλαϊκής πολιτικής.

Από την πλατεία Κλαυθμώνος ξεκίνησε η πορεία της ΑΔΕΔΥ και από την Ομόνοια αυτή του ΠΑΜΕ για το Νέο Ασφαλιστικό.

Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχουν, εκτός των εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, δάσκαλοι και καθηγητές (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ), ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, μηχανικοί, διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και δικηγόροι, ενώ στην απεργία συμμετέχει και η ΕΣΗΕΑ, αρχίζοντας από τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης έως τις 06.00 π.μ. της Παρασκευής 8 Απριλίου 2016.

Πηγή: Η «γκιλοτίνα του Ασφαλιστικού» έξω από τη Βουλή -24ωρη απεργία και πορεία στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/260835/i-gkilotina-toy-asfalistikoy-exo-apo-ti-voyli-24ori-apergia-kai-poreia-sto-kentro-tis#ixzz458eLGyai

Ανάμεσα στα πλακάτ, τα πανό και τις σημαίες ήταν και η «γκιλοτίνα του Ασφαλιστικού», η οποία έκλεψε την παράσταση. Στους δρόμους βγήκαν γιατροί, εκπαιδευτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι και δικηγόροι.

apergia (1)

Πηγή: Η «γκιλοτίνα του Ασφαλιστικού» έξω από τη Βουλή -24ωρη απεργία και πορεία στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/260835/i-gkilotina-toy-asfalistikoy-exo-apo-ti-voyli-24ori-apergia-kai-poreia-sto-kentro-tis#ixzz458dXvS6a

Παλαιότερα άρθρα: