Απεργούν μετρό και ηλεκτρικός την Κυριακή

Τέλειωσαν τα λεφτά για επεκτάσεις του Μετρό
Διαβάστε επίσης

Ακινητοποιημένα θα είναι την Κυριακή) το μετρό και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος λόγω της νέας 24ωρης απεργίας που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι.

Το σωματείο των εργαζομένων( Σωματείο Κίνησης της ΣΤΑΣΥ), σε ανακοινωσή του καταγγέλλει ότι «η κυβέρνηση σχεδιάζει νέες μειώσεις στις αποδοχές των υπαλλήλων, γεγονός που συνδυάζεται και από τις ανισότητες που έχει προκαλέσει η ισοπέδωση του ασφαλιστικού συστήματος».

«Όλα αυτά» συνεχίζει η ανακοίνωση «έρχεται να τα επιστεγάσει και η καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει η διοίκηση της εταιρείας, η οποία διορίστηκε από πολιτικές ηγεσίες που υπηρετούσαν ιδεολογικές κατευθύνσεις που εδώ και μήνες έχουν κριθεί και καταδικαστεί από τον ελληνικό λαό».

Τέλος, καλεί τα μέλη να συμμετέχουν στην γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας για να αποφασίσουν «την συνέχιση της δράσης τους».

Κανονικά θα λειτουργεί το τραμ, αφού οι εργαζόμενοι δεν μετέχουν τελικά στην 24ωρη απεργία που κήρυξε το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων κίνησης στη ΣΤΑΣΥ.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε