Απίστευτοι Κινέζοι: Δείτε πώς κυκλοφορούν τα λεωφορεία στις πλημμύρες (ΒΙΝΤΕΟ)

693200bb92f2919cd9d54ff18fe1995f_XL
Διαβάστε επίσης

Τίποτα δεν φαίνεται να πτοεί τους πολίτες της Κίνας, από το να συνεχίζουν την έφοδό τους προς την κατάκτηση του καπιταλιστικού τους ονείρου.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι μεγάλες πλημμύρες που πλήττουν τις τελευταίες ημέρες την επαρχία Guangzhou στην Κίνα και έχουν δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις υποδομές και τις συγκοινωνίες της πόλης, δεν τους σταμάτησαν από το να παίρνουν το λεωφορείο.

Στο βίντεο βλέπουμε μια καθημερινή σκηνή σε ένα λεωφορείο της πόλης, το οποίο προφανώς κινείται σε κάποιους δρόμους όπου το ύψος του νερού πρέπει να ξεπερνά το ένα μέτρο. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί πρόβλημα για τον ευσυνείδητο οδηγό ο οποίος συνεχίζει απτόητος έστω και αν το λεωφορείο μπάζει νερά σαν βάρκα που βυθίζεται.

Όσο για τους επιβάτες, και αυτοί δεν φαίνεται να πτοούνται, καθώς μάλλον συνηθισμένοι, αντιμετωπίζουν το φυσικό αυτό φαινόμενο όπως ακριβώς είναι: ως απολύτως φυσικό. Απλά σηκώνουν τα πόδια (κάποιοι έχουν ήδη γαλότσες), καταγράφουν με τα κινητά, και περιμένουν να περάσουν το «Κάβο Ντόρο» μέχρι να έρθουν σε πιο ήρεμα νερά.

Δείτε το βίντεο:

Παλαιότερα άρθρα: