ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καταψηφίζει τα προαπαιτούμενα ο Νίκος Νικολόπουλος

editorial-18-11
Διαβάστε επίσης

Ο κύβος ερρίφθη για τον Νίκο Νικολόπουλο. Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί με το “RP” είναι οριστική και αμετάκλητη πλέον η απόφασή του να καταψηφίσει τα προαπαιτούμενα που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους δανειστές.

Ο Νίκος Νικολόπουλος με μπαράζ ερωτήσεων το τελευταίο διάστημα δεν έχει κρύψει τους προβληματισμούς του για την πορεία της κυβέρνησης. Αυτό όμως που φαίνεται να έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει είναι τα συμφωνηθέντα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο “RP”: « Δεν θα δώσω ψήφο στο να μη μείνει κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη».

Το νομοσχέδιο με τη συμφωνία στα 48 προαπαιτούμενα των δανειστών εισάγεται  προς ψήφιση στη Βουλή αύριο  Πέμπτη με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Μετά την απόφαση Νικολόπουλου να καταψηφίσει το νομοσχέδιο και να διαχωρίσει τη θέση του, μένει να διαπιστωθεί εάν θα υπάρξουν και άλλες διαφοροποιήσεις,  είτε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, είτε από την πλευρά των ΑΝΕΛ. 

Παλαιότερα άρθρα: