Αποτεφρώθηκε η σορός του Άντονι Μπουρντέν

anthony-bourdain
Διαβάστε επίσης

Η σορός του Άντονι Μπουρντέν, που αυτοκτόνησε, πριν από μερικές μέρες, δεν θα μεταφερθεί τελικά αυτούσια στις ΗΠΑ από τη Γαλλία, το μέρος όπου βρισκόταν ο διάσημος σεφ όταν έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η σορός του Αμερικανού σεφ και παρουσιαστή αποτεφρώθηκε στη χώρα καταγωγής του, και οι στάχτες του πρόκειται να μεταφερθούν αύριο Παρασκευή στις ΗΠΑ.

Να σημειωθεί ότι, την περασμένη Κυριακή, η μητέρα του Μπουρντέν είχε σχολιάσει σε αμερικανική εφημερίδα τη σημαντική καθυστέρηση στην αποστολή της σορού, λέγοντας ότι αυτού του είδους τα γραφειοκρατικά προβλήματα συνηθίζονται στη Γαλλία. Όπως φαίνεται, η αποτέφρωση της σορού κρίθηκε αναγκαία ώστε να εξαλειφθούν κάποια από αυτά τα προβλήματα και να δρομολογηθεί η «επιστροφή» των σταχτών στην πατρίδα του.

Σύμφωνα πάλι με τη μητέρα του, η γυναίκα που θα κληθεί να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της κηδείας θα είναι η εν διαστάσει σύζυγος του, αφού σύμφωνα με τον νόμο παραμένει η εγγύτερη συγγενής του.

Η Άζια Αρτζέντο, η 41χρονη ηθοποιός με την οποία ο Μπουρντέν διατηρούσε δεσμό τους τελευταίους μήνες, δεν αναμένεται να συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση της κηδείας.

Παλαιότερα άρθρα: