Άστατος ο καιρός και την Δευτέρα

fileskairos
Διαβάστε επίσης

Άστατος καιρός και σημερα, στα ανατολικά και τα νότια κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στο Αιγαίο βόρειοι άνεμοι 6 με 7 μποφόρ και στα βόρεια τοπικά 8 με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Αναλυτικά:

ΑΤΤΙΚΗ: Άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια όπου είναι πιθανό πρόσκαιρα να εκδηλωθούν λίγες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες . Γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 που βαθμιαία θα γίνουν ανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ: Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγιδες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά. Ασθενείς χινοπτώσεις στις ορεινές περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι στα δυτικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 και μέχρι το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ :Στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι ανατολικοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως στις βορειότερες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αναλυτική πρόγνωση επισκεφθείτε το meteo

Παλαιότερα άρθρα: