Αντζελίνα Τζολί : Ξανά σε ρόλο μάγισσας

mal
Διαβάστε επίσης

Η Αντζελίνα Τζολί επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στο σίκουελ της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας «Maleficent», την ιστορία της πιο εμβληματικής κακιάς της Disney.

Η 42χρονη Αμερικανίδα, η οποία, προς το παρόν, προωθεί τη νέα της ταινία, «First they killed my father», που έκανε πρεμιέρα στο 44ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τελουράιντ, στο Κολοράντο των ΗΠΑ ,θα υποδυθεί ξανά τη μάγισσα στη συνέχεια της live action διασκευής του παραμυθιού «Ωραία Κοιμωμένη».

Μιλώντας στο Deadline για το «Maleficent 2», ανέφερε: «Ετοιμάζουμε το σενάριο, και θα είναι πραγματικά ένα πολύ δυνατό σίκουελ».

Η Τζολί πέρασε πολύ χρόνο πίσω από την κινηματογραφική κάμερα, σκηνοθετώντας ταινίες. Όμως, η κατάθεση αίτησης διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ φαίνεται πως την οδηγεί ξανά στην υποκριτική. «Είμαι τώρα ο κουβαλητής της οικογένειας, οπότε είναι καιρός» είπε, γελώντας.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», η ηθοποιός αποφάσισε να απουσιάσει από τα κινηματογραφικά πλατό για έναν χρόνο, λόγω της οικογενειακής της κατάστασης.

«Όταν αισθανθώ ότι είναι καιρός να επιστρέψω στη δουλειά, θα επανέλθω. Είχα ανάγκη να μείνω σπίτι. Ελπίζω να εργαστώ ξανά τους επόμενους μήνες» δήλωσε.

Η ταινία «Maleficent» σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, με τα συνολικά έσοδα να φτάνουν τα 758,4 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Παλαιότερα άρθρα: