Αυτά είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου! Πόσα παίρνουν;

miranda kerr
Διαβάστε επίσης

Μοντέλα υπάρχουν πολλά, αλλά τα ακριβοπληρωμένα είναι λίγα. Βέβαια, η πρώτη στην λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων του κόσμου με διαφορά είναι η Ζιζέλ. Η Βραζιλιάνα καλλονή είναι 34 χρονών και θεωρείται η «βασίλισσα της πασαρέλας». Η Ζιζέλ είναι το αγαπημένο μοντέλο αρκετών οίκων μόδας και εταιρείες καλλυντικών και από τα συμβόλαιά της με τις εταιρείες κερδίζει αρκετά χρήματα όπως και από την σειρά με τα εσώρουχά της. Άλλωστε, τα 47.000.000 δολάρια που έχει στον λογαριασμό της το επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για την πιο ακριβοπληρωμένη. Η Ντάουτσε Κρους κάνει ανοδική πορεία στον χώρο της μόδας.

Μοντέλο εσωρούχων της Victoria’s Secret και το κεντρικό πρόσωπο του αρώματος Calvin Klein έχει στον λογαριασμός της 8.000.000 δολάρια. Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 29 χρονών δεν είναι μόνο περιζήτητη αλλά έχει και δυο παιδιά. Η Αντριάνα Λίμα έχει εισόδημα 8.000.000 δολάρια και μέρος αυτών τα οφείλει στη Victoria’s Secret. Άλλωστε φέτος συμπληρώνει 14 χρόνια συνεργασία με την εταιρεία εσωρούχων. Η 22χρονη Κέιτ Άπτον έχει στον λογαριασμό της 7.000.000 δολάρια και ενώ έχει κλασικές αναλογίες μοντέλου αυτό την κάνει περιζήτητη και φέτος της έδωσαν το βραβείο «Μοντέλο της χρονιάς» στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκη. Η Κέιτ Άπτον έχει περπατήσει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας , έχει στο ενεργητικό της εξώφυλλα στα καλύτερα περιοδικά μόδας και τον Απρίλιο έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο. Η 40χρονη Κέιτ Μος συνεχίζει να διχάζει με την εμφάνισή της. Μπορεί αρκετοί να μην την θεωρούν ωραία, αλλά με τα συμβόλαια που έχει στο ενεργητικό της έχει κερδίσει 7.000.000 δολάρια.

Η Μιράντα Κερ έχει στο ενεργητικό της συμβόλαια με εταιρείες κοσμημάτων, ρούχων και αθλητικών ειδών. Είναι 31χρονών και έχει 7.000.000 δολάρια, ένα γιο με τον πρώην σύζυγό της Ορλάντο Μπλουμ. Η Λιού Γουέν είναι μόλις 26 χρονών και έχει στον λογαριασμό της 7.000.000 δολάρια. Είναι η πρώτη Κινέζα που περπάτησε στην πασαρέλα για την Victoria’s Secret και αυτό οφείλεται στην εξωτική της ομορφιά. Τελευταία στην λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων είναι η Αλεσάντρα Αμπρόσιο με 5.000.000 δολάρια. Έχει στο ενεργητικό της συνεργασία με μεγάλους οίκους μόδας, ετοιμάζεται για την δική της σειρά ρούχων και είναι μητέρα δυο παιδιών.

Παλαιότερα άρθρα: