Αυτές είναι οι καθηγήτριες που έκαναν σeξ με γκρουπ μαθητών τους σε παραλία (ΦΩΤΟ)

275b008477c14fd54420765ae0591dca_XL
Διαβάστε επίσης

Δύο καθηγήτριες συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο με την κατηγορία ότι έκαναν σεξ με τους μαθητές τους σε παραλία της Καλιφόρνια, ανέφερε η Αστυνομία.

Η ιστορία έχει ως εξής: Η 38χρονη Melody Lippert, που διδάσκει στο South Hills High School, συναντήθηκε με ένα «γκρουπ μαθητών της», όπως αναφέρουν οι Αρχές, σε παραλία του Σαν Κλεμέντε, στην Καλιφόρνια, τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι έδωσε αλκοόλ στους νεαρούς και ότι στη συνέχεια έκανε σεξ με έναν από αυτούς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Λίγες εβδομάδες έπειτα από αυτή τη συνάντηση, η Lippert κανόνισε μια εκδρομή στο ίδιο μέρος με τους ίδιους μαθητές, αλλά αυτή τη φορά έφερε μαζί της και την 30χρονη Michelle Ghirelli, επίσης καθηγήτρια στο ίδιο σχολείο.

Οι δύο καθηγήτριες φέρονται να πέρασαν μια ολόκληρη νύχτα στην παραλία με τους μαθητές τους, κατά τη διάρκεια της οποίας έκαναν σεξ με κάποιους από αυτούς, όπως ανέφερε η Αστυνομία. Η Lippert και η Ghirelli αφέθηκαν ελεύθερες την Κυριακή το απόγευμα και θα οδηγηθούν την Τετάρτη στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.

paralia1

Παλαιότερα άρθρα: