Αυτό είναι το smartphone για το οποίο θα μιλούν όλοι, αλλά δεν το διαφημίζει κανείς (ΦΩΤΟ)

Aquos Crystal
Διαβάστε επίσης

Το θέμα των ημερών είναι η επικείμενη παρουσίαση του iPhone 6 και ο ενδεχόμενος ανταγωνισμός με το Galaxy Note και ίσως το Nexus της Google. Ωστόσο, κανείς δεν μιλά -ακόμα- για το πιο όμορφο, κατά πολλούς, smartphone, το Aquos Crystal της Sharp.

Η εταιρεία δανείστηκε για το λανσάρισμα του πρώτου της «έξυπνου τηλεφώνου» το όνομα της δημοφιλούς σειράς τηλεοράσεων της «Aquos» το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Σύμφωνα με το Buisness Insider, το κόστος θα είναι αρκετά πιο φτηνό από τα ανταγωνιστικά smartphone και αναμένεται να πωλείται έναντι 239 δολαρίων.

Η οθόνη του είναι μεγέθους 5 ιντσών και όπως αναφέρουν παράγοντες της εταιρείας, ο χρήστης «δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από αυτήν», καθώς θα του «θυμίζει μία πισίνα με υπερχείλιση». Η ανάλυση της οθόνης είναι 720p HD με 294 pixels ανά ίντσα (ppi), ενώ διαθέτει επεξεργαστή 1,2 Ghz, 1,5 GB RAM και 8 GB μνήμη για αποθήκευση. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα υποδοχής κάρτας SD, ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος αποθήκευσης (μέχρι και 128 GB).

smartphone1

smartphone2

smartphone3

smartphone4

Παλαιότερα άρθρα: