Αυτό που δεν απαντήθηκε στη Βουλή, το απαντούν οι Έλληνες!

vouli2-thumb-large-thumb-large-thumb-large
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Νίκος Ι. Νικολόπουλος (*)

Η Ελλάδα διανύει τον όγδοο χρόνο κρίσης. Οικονομικά και κοινωνικά εξαθλιωμένη, απειλείται ευθέως πλέον από μία τεράστια δημογραφική «βόμβα». Όμως, η Βουλή αντί να ασχολείται με το πώς θα ενισχύσει την οικογένεια, πώς θα βοηθήσει τους άνεργους νέους και θα βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν δουλειές με καλούς μισθούς και σταθερό μέλλον, απασχολείται με τη νομική μεταβολή του φύλου.

Από τη μία πλευρά, οι «προοδευτικοί», που σπεύδουν να μετατρέψουν σε κανόνα την εξαίρεση και να επιβάλλουν την αλλοίωση της βιολογίας ως κανονικότητα. Και από την άλλη οι «φιλελεύθεροι» που… ούτε και ξέρουν τι να κάνουν και προσπαθούν να πατήσουν σε δύο βάρκες, να μην χάσουν τις ψήφους των Χριστιανών ούτε και των… διεμφυλικών και τελικά, σκιαμαχούν και κρύβονται πίσω από κοινοβουλευτικά τερτίπια.

Κανένας δεν μου απάντησε στη Βουλή, ούτε από τους μέν, ούτε από τους δε, γιατί δεν τολμάμε το δημοψήφισμα για την μεταβολή του φύλου, τον «γάμο» ομοφύλων ή και τη δυνατότητά τους να υιοθετούν παιδιά. Κανένας δεν μου απάντησε γιατί είναι «λογικό και δίκαιο» να αλλάζει κάποιος το φύλο του και όχι και… το ύψος ή το χρώμα των ματιών του. Αν έτσι θέλει και έτσι πιστεύει, γιατί να μην το κάνει; Που αρχίζει και πού τελειώνει δηλαδή η λογική στην παραβίαση της φυσιολογίας και της βιολογικής ταυτότητας;

Εννοείται πως ποτέ δεν περίμενα απαντήσεις… Γιατί οι λογικές ερωτήσεις απέναντι σε παράλογες «πραγματικότητες» δεν μπορούν να απαντηθούν.

Αυτό όμως που δεν απαντήθηκε στη Βουλή, το απαντάνε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παντού τριγύρω μας. Και οι απαντήσεις τους καταγράφονται ήδη σε δημοσκοπήσεις. Τις ακούει όποιος βρεθεί στα καφενεία, τους χώρους εργασίας, την αγορά… Και είναι αυτές οι απαντήσεις που… φοβούνται όσοι καμώνονται πως υπερασπίζονται τα διεμφυλικά άτομα, αλλά ποτέ δεν υπερασπίστηκαν τις οικογένειες και που ποτέ δεν αναγνώρισαν το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας. Οικογένεια και Εκκλησία κρατάνε την Ελλάδα όρθια στα χρόνια της κρίσης, αλλά για «προοδευτικούς» και «φιλελεύθερους», αποτελούν… παρωχημένους θεσμούς και έννοιες που πρέπει να ξεπεραστούν. Αμ, δε! Γελάστηκαν οι δύσμοιροι και θα υποστούν εξίσου την οργή του λαού.

Του λαού που ξέρει πως γίνεται να αλλάζουν τα βιολογικά δεδομένα με βάση τα «θέλω» ή τις συναισθηματικές και ψυχικές μεταπτώσεις του ατόμου, ούτε στο όνομα της όποιας ατομικής ελευθερίας να αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας όπως θέλει και αυτό να σπεύδει το κράτος να το κατοχυρώνει και νομικά.

Του λαού που κάνει τον σταυρό του και ξέρει πως τα παιδιά του είναι ό,τι πολυτιμότερο στον κόσμο, αλλά ζει σε μία χώρα στην οποία εκατοντάδες ζευγάρια περιμένουν στην ουρά της γραφειοκρατίας για να υιοθετήσουν ένα παιδάκι την ίδια ώρα που ένα άτομο μπορεί εύκολα να αλλάξει φύλο επειδή… έτσι αισθάνεται!

Η νομική κατοχύρωση του φύλου, έγινε νόμος του κράτους. Ε, και; Υπάρχουν και άνθρωποι που ξέρουν πως ο νόμος του Θεού και ο νόμος του λαού, ενίοτε είναι πολύ ανώτεροι των νόμων του κράτους. Και σε αυτούς τους ανώτερους νόμους θα εξακολουθούν να πιστεύουν και θα εξακολουθούν να διακηρύττουν.

Καταψήφισα το νόμο στη Βουλή, γιατί εγώ και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα εκπροσωπούμε αειθαλείς αρχές και αξίες. Γιατί, για εμάς, η φωνή της Εκκλησίας και των Πατέρων του Αγίου Όρους, είναι «φωνή λαού», «φωνή Ελλάδας»

Αφήνουμε τους «προοδευτικούς» στην πλάνη τους και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην… θαλασσοταραχή του. Ο δύστυχος έκανε την χειρότερη επιλογή. Ούτε με τους χριστιανούς πήγε, ούτε και τους ΛΟΑΤ στήριξε στη Βουλή. Το ξέρουν και οι δύο πλευρές…

Εμείς οι Χριστιανοδημοκράτες, καθαρά και ξάστερα, φωνάξαμε και διατρανώσαμε την πίστη και τις αρχές μας. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ποιοι θέλουμε να είναι κοντά μας…

 

 

(*) Ο Νίκος Νικολόπουλος είναι ανεξάρτητος Βουλευτής και Πρόεδρος το Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

 

Παλαιότερα άρθρα: