Αυτό το kinder περιείχε μία πραγματική…. έκπληξη

8f3dbf2c05fc9d7c2114af16e8cd9afa_XL
Διαβάστε επίσης

Μία σακούλα με μεθαδόνη

Η αστυνομία στη Βόρεια Ιρλανδία επιβεβαίωσε ότι μία σακούλα με λευκή σκόνη βρέθηκε μέσα σε ένα σοκολατένιο αβγό, kinder έκπληξη, που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη.

Το ναρκωτικό ανακαλύφθηκε από ένα εξάχρονο αγόρι και τον οχτάχρονο αδερφό του όταν έπαιζαν σε δρόμο στην πόλη Drumachose. Το εξάχρονο βρήκε το αβγό κάτω από ένα φράχτη και όταν το άνοιξε είδε ότι υπήρχε μέσα μία σακούλα. Τα παιδιά έδωσαν το αβγό στον πατέρα τους σύμφωνα με την εφημερίδα Derry Journal.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η σακούλα με τα ναρκωτικά βρέθηκε μέσα στο αβγό, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.

Ο επιθεωρητής Colin Shaw χαρακτήρισε το επεισόδιο βαθιά ανησυχητικό. «Η αναχαίτιση της διακίνησης ναρκωτικών και παράνομων υποκατάστατων είναι προτεραιότητα για εμάς και η πιθανότητα να βρέθηκε από παιδιά κάτι τόσο επικίνδυνο είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό» πρόσθεσε και κάλεσε όποιον έχει πληροφορίες για το περιστατικό να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

«Δεν θέλω τα μέλη της τοπικής κοινωνίας να βρίσκουν ναρκωτικά στο δρόμο τους και αυτό το περιστατικό μας θυμίζει ότι οι εγκληματίες δεν έχουν κανένα σεβασμό για την ασφάλεια των κατοίκων. Είμαι ευγνώμων που το παιδί είχε τη λογική να μιλήσει με ένα ενήλικα για αυτό που ανακάλυψε» πρόσθεσε ο επιθεωρητής.

Παλαιότερα άρθρα: