Αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις για ΑΕΙ και ΤΕΙ

apotel_panel
Διαβάστε επίσης

Τέλος μπαίνει στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς αύριο το πρωί ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής για ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Από τις 11.00 το πρωί, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων, να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους και να αναρτηθούν επίσης αύριο, Τετάρτη.

Επιπλέον, στην ιστοσελίδα του υπουργείου, από τις 11:00 αύριο, θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των εισαγομένων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ) και των αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της ΕΕ, μη ελληνικής καταγωγής.

Νωρίτερα, στις 10.00 το πρωί, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο με θέμα τα αποτελέσματα της εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Παλαιότερα άρθρα: