Βαρουφάκης σε Καμμένο: Αν αποδείξεις ότι δούλευα σε fund, δώρο μια Yamaha

varoufakis1
Διαβάστε επίσης

Την επόμενη κιόλας ημέρα από την καταγγελία του Πάνου Κομμένου, ότι η έξοδος από το ευρώ θα ωφελούσε funds στα οποία είχε εργαστεί στο παρελθόν ο Γιάνης Βαρουφάκης, ήρθε η διάψευση από τον πρώην υπουργό οικονομικών.

Μάλιστα η διάψευση ήταν τόσο κατηγορηματική, που ο Γ. Βαρουφάκης, δεσμεύεται να χαρίσει στον Π. Καμμένο, μία Yamaha, αν αποδείξει τον ισχυρισμό του.

«Όποιος αποδείξει ότι έχω δουλέψει έστω για 1′ σε fund (κι όχι μόνο στην NY) κερδίζει Yamaha XJS, μοντ. 2010 – αυτήν έχω αυτή προσφέρω ως δώρo», έγραψε στο twitter o Γιάνης Βαρουφάκης.

«Ο Βαρουφάκης μετέφερε σε εμάς την πρόταση Σόιμπλε για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και σε αντάλλαγμα μια γενναία χρηματοδότηση και μείωση του χρέους. Όταν το άκουσα, στην αρχή είπα ότι ήταν ένα αστείο του Βαρουφάκη. Τελικά, φαίνεται ότι είχε πειστεί και ίδιος πως αυτή ήταν η λύση. Από την πρόταση Σόιμπλε είχε να κερδίσει ο ίδιος ο Σόιμπλε και κάποιες χώρες από τη Βόρεια Ευρώπη. Από αυτή την πρόταση είχαν να κερδίσουν βέβαια και κάποια fund στην Αμερική, για τα οποία παλαιότερα εργαζόταν ο κ. Βαρουφάκης», είχε αναφέρει εχθές ο Π. Καμμένος.

Παλαιότερα άρθρα: