Βγήκαν τα αποτελέσματα του DNA- Βρέθηκε τελικά ο μικρός Μπεν;

f7b20bb2e1016c3eb0e01756e8edc722_XL
Διαβάστε επίσης

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Μπεν, που είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι του 1991 από την Κω, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του.

Όλοι περίμεναν με ενδιαφέρον τις εξετάσεις DNA, στις οποίες υπεβλήθη ένας νεαρός Ρομά, ο οποίος έφερε κοινά χαρακτηριστικά και σημάδια με τον εξαφανισμένο Μπεν.

«Δεν είμαι ο Μπεν δυστυχώς» δήλωσε ο νεαρός.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, τα αποτελέσματα του τεστ DNA στο οποίο υποβλήθηκε ο νεαρός έδειξαν ότι τελικά δεν είναι ο Μπεν παρά το γεγονός ότι τα εξωτερικά χαρακτηριστικά και τα σημάδια που έφερε στο σώμα του ήταν ίδια με αυτά του εξαφανισμένου αγοριού, όπως τα είχαν περιγράψει οι γονείς του μικρού.

Όταν εκείνος έμαθε ότι είναι υιοθετημένος, υποψιάστηκε ότι μπορεί να έχει σχέση με τον μικρό Μπεν, η υπόθεση του οποίου είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Έτσι, ζήτησε τη βοήθεια του νομικού Γιάννη Αντωνόπουλου ελπίζοντας ότι θα βρει τους βιολογικούς του γονείς.

«Το καλοκαίρι του 2013 εμφανίστηκε στο γραφείο μου ένας νεαρός Ρομά, με διαφορετικά από τα συνηθισμένα φυλετικά χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την υποψία ότι είναι ο μικρός Μπεν. Μάλιστα, το παιδί σημείωσε πως είχε τρία χαρακτηριστικά σημάδια, στο δεξί μηρό, στο γόνατο και το λαιμό τα οποία ταίριαζαν με τα σημάδια του εξαφανισμένου παιδιού, όπως τα είχε περιγράψει η οικογένεια του. Ο νεαρός – που προσωρινά ζούσε στον Πύργο- ήταν ξανθός ενώ μετά την έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο, διαπίστωσα κοινά χαρακτηριστικά στην εξωτερική εμφάνιση, με τη μητέρα του Μπεν. Έτσι επικοινώνησα με την Αγγλική Αστυνομία και στείλαμε – με τη συναίνεση του νεαρού – γενετικό υλικό (μαλλιά και στοματικό επίχρισμα) για να μας ενημερώσουν, ένα μήνα μετά, ότι δεν ταυτίστηκε με τους γονείς του εξαφανισμένου παιδιού».

ben1

Παλαιότερα άρθρα: