ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ που κόβουν την ανάσα από το δυστύχημα του Boeing της Malaysia Airlines

covermh17_537_355
Διαβάστε επίσης

Επιτέλους δόθηκε μία εξήγηση στους συγγενείς των 289 θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας της 17ης Ιουλίου του 2014 όταν ακόμη ένα αεροπλάνο της Malaysia Airlines έπαιρνε μαζί του στο θάνατο επιβάτες και πλήρωμα. Το Boeing της Malaysia Airlines πετούσε πάνω από την Ουκρανία. Πάνω από την εμπόλεμη Ουκρανία, του εμφυλίου. Το αεροπλάνο συνετρίβη. Νεκροί και οι 280 επιβάτες του. Τι είχε συμβεί; Απάντηση στο ερώτημα που «κατέτρωγε» τους συγγενείς των θυμάτων ήρθε να δώσει σήμερα (13.10.2015) η επιτροπή Ολλανδών εμπειρογνωμόνων, που έδωσε στη δημοσιότητα το πόρισμά της.

Το Boeing χτυπήθηκε από πύραυλο εδάφους αέρος Buk, ο οποίος πρώτα χτύπησε στο κοκπιτ. Το αεροπλάνο εξερράγη και τα συντρίμμια του διασκορπίστηκαν σε ακτίνα 50 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Ο πύραυλος, σύμφωνα με τους Ολλανδούς εμπειρογνώμονες εκτοξεύτηκε από απόσταση 320 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Θραύσματα από πύραυλο βρέθηκαν στα πτώματα των μελών του πληρώματος που βρίσκονταν στο κοκπιτ τη στιγμή της έκρηξης, ενώ θραύσματα που βρέθηκαν στο κοκπιτ είχαν ίχνη χρώματος που συνδέονται με τις κεφαλές των πυραύλων Bulk. Ο πύραυλος προσέκρουσε στην αριστερή πλευρά του αεροπλάνου, στο κοκπιτ και στη συνέχεια εξερράγη, κάνοντας κομμάτια το γιγαντιαίο Boeing.

Με πληροφορίες από newsit.gr

<iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/KDiLEyT9spI» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>

 

αρχείο λήψης1

αρχείο λήψης2

αρχείο λήψης3

αρχείο λήψης4

αρχείο λήψης5

αρχείο λήψης6

Παλαιότερα άρθρα: