Βροχές και καταιγίδες σήμερα σε όλη τη χώρα

broxeros-kairos
Διαβάστε επίσης

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και τις πρωινές ώρες στα δυτικά και νότια θα είναι κατά τόπους ισχυρά, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από την νύχτα στα βόρεια ορεινα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε πτώση από τα βορειοδυτικά.

Αναλυτικά:

ΑΤΤΙΚΗ: ο καιρός θα είναι νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές. Από το απόγευμα θα υπάρξει βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 6 με 8 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί 6 με 7 και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ… Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι νότιοι 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8. Βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα έιναι τις πρωινές ώρες ισχυρές. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5 ως 7 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα στραφούν σε νότιους 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειροθα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδε τοπικά στα νότια ισχυρές. Πρόσκαιρη βελτίωση από το απόγευμα Οι άνεμοι νότιοι 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά 8. Βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφόυν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Πρόσκαιρη βελτίωση από το απόγευμα Οι άνεμοι νότιοι 6 με 8 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενίσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι νότιοι 6 με 8 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 ως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για αναλυτική πρόγνωση επισκεφθείτε το meteo

Παλαιότερα άρθρα: