Το City Unity College προσφέρει Πτυχίο Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών

city college strasbourg
Διαβάστε επίσης

Το City Unity College σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου προσφέρει Πτυχίο Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών (LEA) διάρκειας 3 ετών. Οι φοιτητές, με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, λαμβάνουν ταυτόχρονα πτυχίο LEA από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου και Δίπλωμα στην Επαγγελματική Μετάφραση από το Edexcel.

Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αβίαστη επικοινωνία, την επιχειρηματολογία και τη συγγραφή στις ξένες γλώσσες και την ελληνική γλώσσα, σε συνδυασμό με τις απαραίτητες γνώσεις για τον πολιτισμό της κάθε γλώσσας. Επιπλέον, μέσω των μαθημάτων μετάφρασης, οι φοιτητές αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εργαστούν ως επαγγελματίες μεταφραστές.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος LEA οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο στους τομείς της Μετάφρασης, της Διερμηνείας, των Διεθνών Σχέσεων, της Επικοινωνίας, των Τουριστικών ή να εργαστούν στο χώρο της Επικοινωνίας, της Διαφήμισης, της Διδασκαλίας και του Τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το City Unity College τηλεφωνικά στο 210 3243222 ή με αποστολή e-mail στο [email protected] Έναρξη μαθημάτων: 17 Οκτωβρίου 2016

Παλαιότερα άρθρα: