Δείτε πώς να απελευθερώσετε χώρο στο iPhone χωρίς να σβήσετε τίποτα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

22f627883106f7a3a99b58c95ec13a4d_XL
Διαβάστε επίσης

Αν θέλετε να απελευθερώσετε χώρο στο iPhone σας, αυτή είναι η λύση. Πρόσφατα έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο ένα τρικ και το μόνο που χρειάζεστε εκτός από το smartphone είναι να σας έχει μείνει λιγότερος χώρος από 1 gigabyte.

Ένας χρήστης του Reddit παρουσίασε μία τακτική για την εκκαθάριση ελεύθερου χώρου, που συμπεριλαμβάνει την ενοικίαση ταινίας από το iTunes χωρίς χρέωση. Ο χρήστης «eavesdroppingyou» συνιστά μία μεγάλη ταινία όπως το Lord of the Rings: The Two Towers, αφού το τρικ προϋποθέτει πως το μέγεθος της ταινίας να είναι μεγαλύτερο από τον εναπομείναντα ελεύθερο χώρο στο κινητό σας. Αφού πατήσετε το «Rent» θα εμφανιστεί μία ειδοποίηση, στην οποία θα πρέπει να πατήσετε «Settings».

To iPhone σας θα σας οδηγήσει στις επιλογές, και μέσω των General > Storage & iCloud Usage, θα δείτε πιθανά πως η χωρητικότητα του κινητού σας έχει αυξηθεί.

Εάν, μετά πατήσετε το κεντρικό κουμπί, θα δείτε πως το iPhone σας «καθαρίζει» αρκετές εφαρμογές, που σημαίνει πως απομακρύνει αχρησιμοποίητα δεδομένα όπως τα cookies, τα cache δεδομένων, και την ιστορία τους. To iPhone κάνει αυτές τις ενέργειες όταν σας έχει σχεδόν αδειάσει ο εναπομείναναντας χώρος, αλλά μπορείτε να το υποχρεώσετε να το κάνει μέσω αυτού του τρικ, το οποίο μπορεί μάλιστα να γίνει πάνω από μία φορά!

apple1apple2

Παλαιότερα άρθρα: